من اینو اینجا مینوسم چون شاید کسی بهش نیاز داشته باشه...
اول اینکه ادمی که یکبار خیانت کنه باز هم میکنه و هیچ وقت قابل بخشش نیست مگر اینکه خلاء های درونشو پر کنه که بنظر من این اتفاق بعد از یه سن خاصی سخت میشه... دوما خیانت ربطی به کم کاری تویه رابطه نداره چون هر مشکلی که یه رابطه داشته باشه ، میشه صحبت کرد راجب اون مشکل... میشه رفت پیش روانشناس و... کسی که سعی در رفع مشکل نداره و خیانت میکنه و در اخر میگه من حق داشتم ! فقط داره توجیه میکنه ...
سوما وقتی کسی بهتون خیانت میکنه ، بیخیال اون ادم بشید حتی یک لحظه ی دیگتون رو هم بخاطر یه خائن سخت نگذرونید چون اصلا ارزش ندارهههه و بعدش مثل من پشیمون میشید..
موندن تو رابطه ای که توش خیانت میبینید خیلی سخت میشه چون دیگه همیشه به اون ادم شک دارید و مثل خوره به جونتون میفته این شک ، پس بنظر من بهتره یبار تمومش کنید چون ممکنه تویه روابط بعدیتون هم شکاک و بدبین باشید
کسی که بهش خیانت میشه هیچ مشکلی نداره و از نظر من ۱۰۰ درصد مشکل از طرف مقابل هست. مقایسه کردن خودمون با شخصی که طرفمون باهاش وارد رابطه شده اشتباهههه چون شاید همون لحظه متوجه نشیم اما اعتماد به نفس و عزت نفسمون پودر میشه اونم بخاطر انسان نبودن یه شخص دیگه، بخاطر کسی که انقد حقیره که یه نفر براش کافی نیست ...
در اخر ، خودمونو گول نزنیم این ادما یا درست نمیشن یا خیلیییی سخت درست میشن و چرا ما وقت و انرژیمونو بذاریم برای این ادم؟ کلی ادم رویه کره ی زمین هست ، زندگی ادامه داره و میتونیم از این ادم درس بگیریم و تو روابط دیگمون استفاده کنیم و روابطی با سطح بالاتر رو تجربه کنیم
من پشیمونم که بخشیدم ... تا الان هم کسیو ندیدم که تو این شرایط اصلاح بشه ... کلی موقعیت داشتم اما بخاطراین ادم کلی از زندگیم عقب افتادم اخرش هم من موندم و خودم! فقط از الان که دوباره فهمیدم دیگه نمیخام خودمو اذیت کنم دیگه نمیخام برای یه ادم پوچ اشک بریزم و برای اولین بار حس میکنم این ادم دیگه کم کم برام مهم نیس و از این بابت خوشحالم ...
من کامل ترین بودم برای این شخص اگه عکس منو ببینید و این دختره رو شاید حتی باورتون نشه ... من یه خار میرفت تو پای این ادم دلم اتیش میگرفت ...
بعضی وقتا ما انقدر اعتماد به نفس میدیم به طرف مقابلمون که فکر میکنه خیلی خواستنیه و میتونه هرکیو بخاد داشته باشه و هرکاری بخواد بکنه ... و وقتی برمیگردیم به همچین رابطه ای اون شخص پرو تر میشه و فقط ما کوچیک میشیم و طرف فکر میکنه ببخشید چه خریه که ما میمونیم ...
امیدوارم هیچ خانومی مجبور نباشه بخاطر بچه و شرایط مالی و خانواده همیچین سمی رو تحمل کنه ...