2777
2789
عنوان

کسی که افسرده س اگه سقط کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 43 پست

نمی‌دونم من جاش نیستم اون الان از هر لحاظ فشار روشه من از دور برگردم بگم نه گناهه و فلان خب کی از فردا خبر داره؟ از مشکلات و اتفاق ها 

خودت بشین فکر کن و درگیر حرف مردم نشو

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال اینجاس توی اوج اختلاف و این آشفته بازاری رابطه برقرار کردین؟؟؟جوابم به این سوالت اینه هیچ کسی جای تو نیست خودت باید تصمیم بگیری و بدونی چی واسه خودت و اون طفل بیگناه بهتره.انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری و زندگیت غرق آرامش بشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اره عزیزم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

سقط یعنی کشتن فرزند

پنج هفته و ۲۵ هفته نداره

منتها برای کاهش عذاب وجدان داستان یک تکه گوشت و قلب نداشتن و اینا رو ساختن

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم