2777
2789
عنوان

اقای x

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 40 پست
امروز رفتم پیش پزشک عمومی.ویروس گرفته بودم بعد باداداشم بود داداشم ۳سال فاصله سنی بامن داره بعضیا ...

نمیدونم شاید قبلا جایی دیدتت یا مثلا خیلی شبیه کسی بودی شایدم ذهنش مشغول بوده بعضی وقتا ادما وقتی تو فکرن زل میزنن بی محتوا و دلیل

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید قبلا جایی دیدتت یا مثلا خیلی شبیه کسی بودی شایدم ذهنش مشغول بوده بعضی وقتا ادما وقتی تو ...

ن اول صب بوده و حسابی می‌خندید و رو روال بوده.

خیلی نگاهش تعجب داش تازمانی ک میخاستم بشینم بعد چشاشو گنده کرده بود.شاید کراشه و نمیدونم😂

ن اول صب بوده و حسابی می‌خندید و رو روال بوده. خیلی نگاهش تعجب داش تازمانی ک میخاستم بشینم بعد چشاش ...

شاید 🥲😂 چندسال میخورد بهش

ن اون جمله ک میگه اونی ک فک میکنی تو باغه خودش صاحب باغه..

اینو زمانی میگن که مثلا من به شما میگم اصلا تو باغ نیستی شمام میگی خودم صاحب باغم ینی حواسم هست

شاید 🥲😂 چندسال میخورد بهش

جوون بود حسابی جذاب .من ک بعید میدونم  فک کنه داداشم دوسپسره یا شوهر..آخه دکتر نباید انقد پوسیده باشه.

چن درصد احتمال میدی کراش چن درصد احتمال میدی بقیه موارد😂

جوون بود حسابی جذاب .من ک بعید میدونم  فک کنه داداشم دوسپسره یا شوهر..آخه دکتر نباید انقد پوسید ...

۵۰ ۵۰ 

ولی اگه جذاب بود باید داد میزدی داداااش که بفهمه شوهرت نیست 😂 با استراتژی باید پیش میرفتی اه

منم میگم بهش بگو حواسشو جمع کنه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

۵۰ ۵۰  ولی اگه جذاب بود باید داد میزدی داداااش که بفهمه شوهرت نیست 😂 با استراتژی باید پیش میر ...

چ میدونم تو این مسائل بوقم تازه انقد رسمی باش صحبت کردم ک بدبخت مجبور شد سرشو بندازه و تجویزکنه😂