2777
2789
عنوان

اقای x

394 بازدید | 40 پست

خیلی عصبانیم

اقای x برگشت درمورد پدربزرگم گفت که تو باغ نبوده ظاهرا 😐 منم گفتم که بهتره رو حرفات کنترل داشته باشی و دوست دارم احترامی که به خانواده ی هم میزاریم متقابل باشه و این حرفا گفت گاردتو بهم کمتر کن😐😐😐🥱🥱😐😐😐 بیشعورررررر یه عذرخواهی نکرد 

خیلی کفری هستم و خوابم نمیبره😐😐😐😐

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی اونی که فکر می‌کنی تو باغ نبوده دقیقاً صاحب باغ بوده 😅باید حاضر جواب باشی بخوره تو برجکش حالا جوابتم بد نبوده ولی شعور و شخصیت شو نشون داده

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

امروز رفتم پیش پزشک عمومی.ویروس گرفته بودم

بعد باداداشم بود داداشم ۳سال فاصله سنی بامن داره

بعضیا فک میکنن دوست پسرمه. 

حالا وقتی خاستم برم تواتاق دکتر داداشم قبل از من وارد شد بعدم رفتم تو وقتی من داشتم واردمیشدم دکتره ی جوری ک حالت مات مونده باشه و چشاش رو گنده کرده نگام میکرد تازمانی ک میخاستم رو صندلی بشینم ینی ازلحظه ی وود تازمانی ک میخاستم روصندلی بشینم.بنظرت ب،صورت حدسی دلیل نگاه طولانی مدتش چی میتونه باشه

میگفتی اونی که فکر می‌کنی تو باغ نبوده دقیقاً صاحب باغ بوده 😅باید حاضر جواب باشی بخوره تو برجکش حال ...

دقیقا بعده بیشتر از یکسال خوب خودشو نشون داد 😐بعت زورش گرفته عن اقا 

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'