2777
2789
عنوان

ببین به خاطر کی خودمو بدکردم😅😅

296 بازدید | 21 پست

امروز دخترم مثلا میخواس بازی کنه داشت آب میخوردبعد یهو دوید سمت باباش آبو پاشید رو اون شوهرمم یه سیلی محکم زد بهش 😑حالا بچم سه سالشه ها به خدا صورتش قرمز قرمز شده بود جای دستش...منم نتونستم خودمو کنترل کنم میدونم کارم اشتباه بود ولی دویدم با مشت ولگد زدم به شوهرم گفتم یه بار دیگه دستت به دخترم بخوره میکشمت حالا این وسط دخترمم  داشت گریه میکرد که چرابابامو زدی😂😂هم خندم گرفته بود هم میخواستم گریه کنم که این رفتار باباش که به خاطریه ذره آب باهاش اینجوری کرد این دخترم که این قدر طفلی دل رحم ومهربونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش باید خیلی خجالت بکشه 

چجوری تونسته بزنه تو صورت بچه سه ساله

حالا یکم خیس بشه آسمون که به زمین نیومده

چقدر کم ظرفیته

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
شوهرت شرمنده نشد؟

نه تازه هر هر می‌خندید میگم خجالت بکش این دنبال بازی بود اصلا از عمد هم کرده باشه مگه چی شده آب تمیزه دیگه خشک میشه تموم میشه چرا بچه رو زدی آخه هنوزم یادم میاد ناراحت میشم

خاتوادتن بروسلی این🤣

به خدا از حرصم نمیدونستم چیکار کنم گفتم کوتاه بیام عادت میکنه شوهرم اخلاقش بده چند باری دخترمو نیشگون گرفته سر همین چیزای جزئی بعدخواب دخترم بهش تذکر دادم که این روش تربیت نیس واینا این دفعه دیدم سیلی زد دیگه زدم به سیم آخر مرد گنده خجالتم نمیکشه هی هیچی نمیگم

گفتی سه ساله

یاد روضه افتادم ...  نازدونه ی بابا حسین💔

اینا مثل گل لطیفن 

عروسکای ناز

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
باباش باید خیلی خجالت بکشه  چجوری تونسته بزنه تو صورت بچه سه ساله حالا یکم خیس بشه آسمون که ب ...

اخه خودشم خیس نشده بود که شوهرم سرپا بود فاصله اش هم زیاد بود همش ریخته بود رو فرش اصلا دلم برا دخترم سوخت که همچین بابایی داره😭

به خدا از حرصم نمیدونستم چیکار کنم گفتم کوتاه بیام عادت میکنه شوهرم اخلاقش بده چند باری دخترمو نیشگو ...

رفتارش واقعا اشتباهه عزیزم حق داری

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱
رفتارش واقعا اشتباهه عزیزم حق داری

به خدا هرچی هم باهاش حرف میزنم اصلا تاثیر نداره میگم فلان رفتارت اشتباهه میگه آره ولی باز کار خودشو میکنه اصلا دیگه تحمل رفتاراشو ندارم

اخه خودشم خیس نشده بود که شوهرم سرپا بود فاصله اش هم زیاد بود همش ریخته بود رو فرش اصلا دلم برا دختر ...

وقتی که حال دوتاتون خوبه ، کمی درباره روحیه لطیف دخترا و اثر رفتار بقیه روی آیندشون باش صحبت کن 

و بگو که دختری که پر از مهر و محبت پدرباشه  اعتماد بنفسش بالا میره و موفق تره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸