hasti_mh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 2871 عنوان خیلی دلم گرفته 100 بازدید | 2 پست کسی اگه هست بهم درخواست بده حرف بزنم باهاش😭😭 1402/04/31 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5663 من خودم نیاز دارم دلم خیلی گرفته اس دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5482 من حالم امشب خیلی بده کلی گریه کردم الانم خود به خود اشکم میریزه بالشم خیس شد دیگ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸