2777
2789

سلام دوستان کسانی که ازبیماری روده تحریک پذیر  رنج میبرن مراجعه کنید با تجویز دکتر قرص دوکسپین رو استفاده کنید و دیگه انگار اصلا این بیماری رو ندارین تا زمانی که این قرص رو بخورین من خودم درمان شدم با خوردن این قرص. لطفا براس شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرص چیکار میکنی تعادل میکروبی روده رو درست میکنه؟ یا فقط تسکین دهنده علایمه؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یا Doxepin یک  اعصاب ضد افسردگی سه حلقه ای (tricyclic antidepressant) است.  و کپسول  برای درمان علائم افسردگی و اضطراب مرتبط با اعتیاد به الکل، بی خوابی یا سایر اختلالات روانی استفاده می شود.  برای بی خوابی (مشکل در به خواب رفتن یا ماندن در خواب) نیز استفاده می شود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دوستانی که از این قرص پرسیدن ببینید علت بیماری روده تحریک پذیر استرس یا اضطراب یا عصبی بودن هست که دوکسپین ارومت میکنه و در نتیجه روده هم اروم میشه و باخیال راحت میتونید به زندگی عادیتون برگردید فقط لطفا با تجویز پزشک بگیرین که بهتون بگن چطوری استفاده کنید  قرص خوبیه من برای اضطراب ازمون از روانپزشک گرفتم که اتفاقی متوجه شدم تاثیر مثبتی روی بیماری روده تحریک پذیرم گذاشته.الهی که همتون سالم و سلامت بشین بچه ها چون واقعا درکتون میکنم اومدم اینجا مطرح کردم