2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

130 بازدید | 11 پست

سلام من دوساله بیشتر افسردگی دارم که افسردگی شدید باعث شد یه اختلالات دیگه هم بگیرم مثل کمال گرایی وسواس فکری.. مادرم میگه برو پیش روانشناس اما خیلی بدم میاد راستش بخاطر همین اختلالات بدم میاد نمیتونم برم پیش روانشناس نمیدونید چیکار کنم بغیر از روانشناس خودم نمی‌تونم درمان کنم؟ برای درمان انگیزه دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مناسفانه خیلی سخته درمانش 

بهترین ومنژقی ترین راهش کمک گرفتن از روانشناس و زوانپزشگه

چون هن باید دارو استفاده منی هن صحبت کنی در موردش

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

دوست عزیز باید دارو مصرف کنی و هرچی دیرتر بری افسردگی مقاوم به درمان میشه و هرگز نباید ولش کنی چند سال تحت نظر پزشک باشی خوب میشی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اخه خیلی بدم میاد نمیتونم

روانپزشک که برای بیماران روانی و تیمارستانی نیست 😑

برای ادمای عادی و معمولیه ‌که  دارو بخورن  بتونن به زندگی با شادی و سلامتی  ادامه بدن 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

روانپزشک و مصرف دارو و در کنارش مشاوره روانشناسی

کاری که خودتون می تونید انجام بدین ورزش هست حتی پیاده روی روزانه، دوری از اخبار منفی، صحبت با افراد قابل اعتماد، تغدیه سالم و مصرف مکمل ها به خصوص ویتامین D , اطمینان از اینکه مشکل تیروئید ندارید.

البته بیشتر مواقع کمال طلبی و وسواس فکری منجر به افسردگی میشه و نه برعکس

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
 خیلی مرسی .. اگه تیروئید داشته باشم یعنی خودش باعث افسردگی میشه ؟ 

بله، یکی از علائم کم کاری تیرویید، افسردگی هست.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم