2821
2789
عنوان

گشنمه😐😐😐شما هم؟؟؟

600 بازدید | 47 پست

ناهار نخوردم امروز. شامم کم خوردم الان گشنمهههه. چی بخوریم؟؟؟ نودل دارم ولی حوصله درست کردنش ندارم. 

پیتزا میخام با سیب زمینی🙁🙁🙁

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار خوردم ، شامم خوردم ولی گشنمه😐دیگه نمیدونم چ ... بخورم

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   

نه اتفاقا هورمونام بهم ریخته اصلا گرسنم نیست

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

ایی لنتی منم هوس کردم دلم پیتزا خواست🥺

ی نیمرو عسلی بزن با سس 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
2823
2791
2779
2792