2777
2789
عنوان

اوه اوه بچه ها نیا داره عجیب میشه

318 بازدید | 21 پست

بچه هاامشب کوچمون110اومده بود بعد یه عده به بالا پشتبوم خونه ها نگاه میکردن دیدم یه آقایی با سرعت از رو پشتبوم همسایمون می‌رفت اونطرف بعدش بلافاصله از خونه پنج تا خانم میان بیرون سرووضعشون نگم پلیسه رفته بود جلوشونو گرفته بود ک اینجا چیکار میکردیم اونام با صدای بلند میگفتن خونه دوستمون بود اومده بودیم پیشش  پلیسه به خانما اسرار میکرد ما نامحرمیم شما بیاین دستشون بگیرین سوار ماشین کنین آخه هیچکدومشون نمی‌رفتم سلیطهبازی در میاوردم هیچ خانمی حاظر به دخالت آخرش خودشون مجبور شدن یکیشون سوار کنن بقیاشون دوپا داشتن دوتا قرض گرفتن الفرار ماشینم رفتن دنبالشون 

همسایمون می‌گفت دیوونمون کردن هر شب چندتا خانم با مرد میان خونشونم یه اتاق دارن آخه همه جلو همدیگه اینکاروو میکردن مگه چقدر یه زن می‌تونه خودشو اینقدر بیاره پایین ک این بشه منبع درآمد یا لذت به قیافشون نگاه میکردم اصلا بهشون نمی‌خورد ک همچین آدمایی باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی به خودشون رسیده بودن همسایه ها میگفتن اینا صیغه مرد متاهل میشن میان اینجا 

خاک بر سر اون مردای متاهل خیانت کار 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

شاید باورتون نشه ولی بخدا من خودم از مردای متاهل و چهل سال به بالا بیشتر میترسم تا جوونا 😂😂

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
دنیا داره خراب میشه حس میکنم هیچی سرجایش خودش نیست

واقعا هم نیست 

شاید باورتون نشه ولی بخدا من خودم از مردای متاهل و چهل سال به بالا بیشتر میترسم تا جوونا 😂😂

البته ترس که نها دوری میکنم 

مردا رو ک بله ولی آخه خانما با این وضعیت؟؟باور کن کنجکاو شدم ببینم چی نصیبشون میشه ک حاظرن این کارو بکنن