2777
2789

اگه پریودت منظم بوده نه الآنم نشون میده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اونجوری بودم ولی متاسفانه امروز پریود شدم

من اصلا حس پریودی ندارم

هر ماه قبل پریودی درد و خیلی ترشح ک بعدش پریودی شروع میشد

ولی این ماه نه فرق میکنه با ماه های دیگ

من اصلا حس پریودی ندارم هر ماه قبل پریودی درد و خیلی ترشح ک بعدش پریودی شروع میشد ولی این ماه نه ف ...

انشالله بارداری عزیزم،من همه علائم بارداری رو داشتم بی بی چک هم گذاشتم هاله کمرنگ داش اما پریود شدم فک کنم همش بخاطر خونه تکونی وکارای سنگین بود

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

🥺🥺🥺 علائمت چی بود چن روز تاخیر داشتی

سرگیجه ک بارداری اولمم اونجوری بودم با گرفتگی زیر شکم،۶روز تاخیر داشتم البته چون من سیکل هام ۲۵روزه س،باید ۲۰این ماه پ میشدم ک نشدم وامروز شدم

سرگیجه ک بارداری اولمم اونجوری بودم با گرفتگی زیر شکم،۶روز تاخیر داشتم البته چون من سیکل هام ۲۵روزه ...

سیکل من 32روزس

من گرفتگی زیر شکم و تکرار ادرار هم دارم 

ولی با 5روز تاخیر بی بی منفی بود 

اصلا یه خط هم با تاخیر افتاد زود نشون نداد😐

سیکل من 32روزس من گرفتگی زیر شکم و تکرار ادرار هم دارم  ولی با 5روز تاخیر بی بی منفی بود  ...

شاید بی بی خراب بوده عزیزم،دوروزه دیگ اگ نشدی باز بزن

[QUOTE=301891897]شاید بی بی خراب بوده عزیزم،دوروزه دیگ اگ نشدی باز بزن[/QUOT نمیدونم  میخام ی ...

انشالله ک بارداری عزیزم استرس نداشته باش خدابزرگه