2777
2789
عنوان

دلتنگی.....

85 بازدید | 17 پست

باز این دل تنگ بی قرار شد......... 

.......... 

......... 

........... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

هییی🖤🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کاتم 🥺🖤

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
هییی🖤🖤🖤🖤😈

🖤💔❤️💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چن وقته؟

۳ روز

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
۳ روز

هعی

تو ام ته دلت امید داری به هم برگردین یا فقط من نمیتونم باهاش کنار بیام؟🥲

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
هعی تو ام ته دلت امید داری به هم برگردین یا فقط من نمیتونم باهاش کنار بیام؟🥲

ن من خودم کات کردم .. برنمیگردم هیچوقت.. علتش اینه که سرطان داره🥺🥺🥺‌.. من فقط دعاش میکنم خدا تن سالم بده بش

ن من خودم کات کردم .. برنمیگردم هیچوقت.. علتش اینه که سرطان داره🥺🥺🥺‌.. من فقط دعاش میکنم خدا تن س ...

آهان

ایشالا خدا بهش سلامتی بده💚

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
منم و نمیدونم چه بکنم

💙❤️💔

بی قرار چی و دلتنگ کی...

بی قرار دلتنگ اونی که باهام کات کرد و منم دوسه ماهه پیام خداحافظی مو براش فرستادم ولی تو دلم دلتنگ و بی قرارشم 😭

با روشای روانشناسی دردای جدایی رو درست کردم ولی بعضی اوقات دوباره دلتنگی میاد سراغم و دلم هواشو می کنه 🖤🥀