2777
2789
عنوان

زایمان سریع

215 بازدید | 21 پست

بچه ها دیگه خیلی خستم میخوام فردای عاشورا تاسوعا زایمان کنم دلم‌گرفته هیچ کاری نمیتونم بکنم دهانه رحمم کاملا بستس بهم بگید چیکار کنم چی بخورم بخدا دیگه نمیکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گوگل سرچ کن خاطرات زایمان

بخون

بچه ها یسری راهکار دارن

مثل خوردن زعفران و گل گاو زبان و بخور و...

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم مگه دکتر نداری؟؟؟میخوای طبیعی زایمان‌کنی؟؟؟

اره میخوام طبیعی زایمان کنم خونمون تو روستاس اخرین بارم برا آنومالی رفتم دکتر الان ۳۷ هفتم دیگه بعد عاشورا تاسوعا ۳۸ میشم

اره میخوام طبیعی زایمان کنم خونمون تو روستاس اخرین بارم برا آنومالی رفتم دکتر الان ۳۷ هفتم دیگه بعد ...

عزیزم خب طبیعی تا ۴۰ هفته وقت میدن مشکلی نیس

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️🌞 آریایی🌞 دیدیدظلم تا ابد پایدار نیست😁

اره میخوام طبیعی زایمان کنم خونمون تو روستاس اخرین بارم برا آنومالی رفتم دکتر الان ۳۷ هفتم دیگه بعد ...

نزدیکی بدون ک اندوم، پله، هر روز حموم. تو روستا خانه بهداشت دارین برای زایمان ؟ یا میری شهر

عزیزم خب طبیعی تا ۴۰ هفته وقت میدن مشکلی نیس

من نمیتونم تحمل کنم دیگه توچادر زندگی میکنیم به خاطر زلزله خونمون دارن تعمیر میکنن با این وضعم نمیتونم تو چادر بمونم همه جای بدنم درد میکنه اصلا تحمل وضعیتمو ندارم