2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل ی مرغ، هشت تیکه میشه.

3تا کافی هست، سه تا 1/5 کیلو.

به مرغ فروشی بگید تمیز و تیکه کنند!!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

ما هر مرغو هشت تکه میکنیم برای هشت نفر 

یعنی برای بیست نفر ۳ تا مرغ کامل میزاریم که میشه ۲۴ تکه کمی زیاد میزاریم کم نیا همیشه هم اضافه میاد 

اما بعضی ها که غذاشون زیاده هر مرغو ۴ تکه حساب میکنند و برای بیست نفر ۵ تا مرغ کامل میزارن 

در حقیقت که هر مرغ برا چهار نفره میگن 

ولی خب یک مرغ برا چهار نفر خیلی زیاده 

بنظرم رون بگیر درست کن بهتره چون دیگه بال و گردن ندارن حروم بشه

اگر با مهمونات رودربایستی نداری میتونی هر رون و برا دو نفر درست کنی 

چون ما خوراکمون برا خودمون همینه بیشتر درست کنیم اضافه میاد 

بعد داخل دیست بزار سه تیکه هم اضافه تر بزار بزار وسط سفره 

😶😂

بستگی داره مرغ و چند تکه کنی و افراد بزرگسال و بچه چندتا باشن، کنارش غذای دیگه باشه یا نه و اینکه خوش خوراک باشن و...

من برای این تعداد ۵ تا مرغ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

تاریخ باز تکرار شده تاپیک ۱ مرغ برای بیست نفر دوباره تکرار شد امادبا ظاهری دیگذ

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا