2777
2789
عنوان

گاو بهم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 52 پست
اونا ۳۰ ساله صمیمی هستن از,یه چیز حرف میزنن اصلا من.نمیدونم کیه  اونا باید سمت من بیان

چ بد گفته گاو😑

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

همین الان ببوسش بذارش کنار......................یعنی چی همین اول داره حرمتها رو از بین میبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.تنها تو یه گوشه میشینم خودش با دختر خاله اش شوخی میکنه

چشماشو بکش بیرون با دختر خاله هاش غلط می‌کنه شوخی می‌کنه بعد بهت میگه گاو 

شوخی کردم باهاش صحبت کن بگو برخورده بهم و اینا 

بعضی وقتا نمی‌دونم چرا ادما خودشون رو برتر از حیوون قلمداد میکنند،حیوون که اصلا عقل نداره،روی غریزش عمل میکنه،چرا بعضی ها بی ادب بودن رو نشانه رک بودن خودشون میدووند،جلوی چند تا از خودش بی عقل تر ادای ادم فرهیخته رو در میاره که دور هم خوش باشن

اودین بارش نیس

پس هیچی دیگه حرفی ندارم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همچنین حرفی به سبک دیگه ای به منم زده شده! هنوز که هنوزه میسوزم... بهش بگو من گاوم ولی شعورم از توی ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم چه مدت بیست کیلو لاغر شدین؟؟؟واز چه روشی استفاده کردین ؟؟؟خلاصه یه توضیح بدین ممنون میشم 

وا

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
ماااااااااا

💙🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💙

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
سلام عزیزم میتونم بپرسم چه مدت بیست کیلو لاغر شدین؟؟؟واز چه روشی استفاده کردین ؟؟؟خلاصه یه توضیح بدی ...

سلام گلم من بیشتر از یک ساله ولی رژیمو یه مدت ول کرده بودم (پرخوری عصبی دارم) واسه همون خیلی طول کشیده... 

طبق تجربه من: 
اول رو خودت حسابی کار کن، این رژیم تا آخر عمرت باید همراهت باشه... من همیشه به بچه ها میگم رژیم یک نوع تغییر سبک زندگی! اگه میخوای وزنت برنگرده بعد تثبیت و حین کاهش باید همیشه رعایت کنی... 
اصولی ترین روش (کالری شماری): وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ دو روز در هفته ترجیحاً شنبه و سه شنبه فست داریم فست: کالری بیشتر از ۵۰۰ تا حداکثر ۷۰۰ نشه! توروز فست برنج، ماکارونی، نان، قند مصنوعی، فست فود و هله هوله ممنوعه... بقیه روزها حتماً حتماً کالریتو پر کن و خالی نذار! گاهی از کم خوردن وزن استپ میشه... چون بدن از چربی ذخیره میکنه و تو فاز قحطی میره ! تو رژیم کالری شماری چیزیو حذف نکن و همه چیز نرمال بخور! هرچند اگه سالم خور باشی زودتر کم میکنی، و اما ورزش... بستگی به کم کردن وزنت داره! اگه ۵ تا ۱۰ کیلو حدودا میخوای کم کنی هوازی با قدرتی کار کن اگه نه فقط هوازی به مدت نیم ساعت کافیه... قدرتی طبق آپ ها(تو بازار هست) خودشون بهت برنامه میدن که حدودا ده دقیقه است! هوازی: طناب، حلقه، رقص، دویدن و پیاده روی و... قدرتی: دراز نشست، اسکات، پلانک و... در روز ۸ لیوان اب مصرف کن چربی سوز مصرف کن(قهوه، چای سبز، فلفل، زیره، سرکه سیب و..)  زیاده روی در چربی سوز ها ممنوعه روزی یه نوع از هرکدوم کافیه قبل ورزش، ناشتا، قبل خواب بهترین زمان خوردن چربی سوزه با غذات همیشه فلفل و زیره مصرف کن (سرکه سیب ناشتا مصرف نشه) اگه پرخوری عصبی داری سالاد به همراه ابلیمو مصرف کن اشتهارو صفر میکنه
هرموقع وسوسه شدی از اون بخور... ناراحتیتو رو کاغذ بنویس و کاری که علاقه داری رو دنبال کن بیکاری خیلی بده برای پرخوری عصبی! اگه نتونستی احساستو از خوردن اون چیز رو کاغذ بنویس... بعد یه مدت اوکی میشی! یادت باشه اول باید رو خودت کار کنی و تغییر سبک زندگیتو بپذیری... 
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه! 💙

آبی به رنگ احساس من💙