2777
2789
عنوان

اسکرین شات ....😪

178 بازدید | 12 پست

این پیام دوستم هست خواست باهام درد و دل کنه بنظرتون بهش کمک کنم؟ یعنی پول بدم بهش؟ برام مهم نیست چقد میخواست خداروشکر میتونم بهش بدم فقط ناراحتیشو نبینم😓خیلی دختر خوبیه پدرش با بابام دوسته بابامم خیلی میگه ادم خوبیه اگه بفهمه به کمک نیاز دارن حتما کمکش میکنه ولی میخوام خودم به دوستم‌ بگم بابام نداده و اینا کلا بگم اینو نگه دار مشکلتون حل شه 

بنظرتون کار درستی میکنم؟ 

۵۰ ملیون نیاز دارن

رونیکا بخدا دیگه خسته شدم😭دیگه نمیدونم چیکار کنم از دست بابام

اخه چرا فامیل باید انقد با ما دشمن باشه دعا بگیرن واسمون؟؟؟ بخدا پول باطل کردنشو نداریم روز به روز وضعمون بدتره

چند وقت پیش عروس دخترداییم بودا مهسا همون که درموردش بهت گفته بودم بخدا شاباشش رو از شوهرخواهرم قرض کردیم😭😭عروسی اونیکی دختردایمم خو خواهرم کفش و لباس جاری اونیکی خواهرم و پوشید

مامانم مال دختر عمم😭انقد بدبختیم

ماشینمون خراب شدع بابام انقد قرض کرده فک کنم دوباره از شوهرخواهرم قرض کرده به ما نگفته😭😭

گناهم داره خب پدره چکار کنه وضع همه همینه😭😭

میخواستم یکم اروم شم ببخشید😭

اینم پیامش 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم اگه میدونی مشکلش حل میشه کمک کردن کار قشنگ و انسانیه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نمیدونم چرا حس فیک و ساختگی بودن بهم دیت داد مخصوصا اسم هااااای کلاست😑😑😅😅اره 50 تا رو بهش بده ر ...

عزیزم واقعیه برای چی تاپیک الکی بزنم؟

لطفا مسخره نکن یجوری میگی رونیکا جون

۵ تومن لازم داره نه ۵۰ تومن😑