2777
2789
عنوان

چند هفته زایمان کردین

520 بازدید | 34 پست

تو ۳۶ هفته ام

نمی‌دونم از چند هفته ورزش ها و پیاده روی و ... رو شروع کنم 

دوست دارم زودتر زایمان کنم چون آنزیم های کبدم بالاست خارش شدید بدن دارم سوزش و داغی شدید کف پا 

داغون شدم 

عفونت قارچی بارداری هم بماند 

برای همه اینا دکتر رفتم و پیگیرم ولی فقط کنترل شده و با زایمان رفع میشه 

بگید چیکارا کردید برای زایمان و از چند هفته 

دستتون درد نکنه که تجربیاتتون رو به اشتراک میذارید

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 

۳۹ و ۶

کرچک خوردم💃

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۳۹ و ۶ کرچک خوردم💃

هیچی‌درد نداشتی که خوردی

یا درد های خفیف شروع شده بود که خوردی عزیزم 

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
من زایمان زود رس داشتم ۳۴ هفته 

اخی 

نی نی چطوره 

۳۹ تمام سزارین شدم😁

خودتون سزارین بودید یا عملتون اورژانسی بود 

پله اسکات پا ورزش و نشستن روی توپ رقص و قر دادن پیاده روی رابطه داشتن  گل مغربی

من ۴۰هفته رفتم با امپول فار زایمان کنم ک سز اورژانسی شدم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
۳۸ هفته با سرم فشار. اونقدر ورزش کرده بودم از ۳۵ هفته دهانه رحمم دو سانت باز بود. دکتر گفت خطرناکه ب ...

ینی منم از الان پیاده روی و پله و ... رو شروع کنم ؟

الان یک سال و نیمشع 😂 مخمو خورده از صبح 

وای دلم ضعف رفت 

هیچی‌درد نداشتی که خوردی یا درد های خفیف شروع شده بود که خوردی عزیزم 

سه هفته بود معاینه تحریکی میکرد

یک سانت به زور باز میشد

مجبور شدم کرچک بخورم

قبلشم درد نداشتم

تهشم که سزارین اورژانسی شدم😄

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز