2777
2789
عنوان

خانم های مشهدی بیاین لطفا

82 بازدید | 11 پست

سلام 

خانم ها خیلی ببخشید اینو میپرسم ولی جایی میشناسید روضه باشه و نذری هم بدن ؟ خیلی دلم نذری می خواد واقعا نذری ها خیلی خوشمزه آن😅

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

شما مشهد زندگی میکنی؟؟ 

میش ازتون یچیزی بخوام؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بفرمایین

عزیزم میشه 

لطفا وقتی ک میرین حرم اسم من رو روی ی برگه بنویسین با حاجتم بندازید توی ظریح؟ یا هم برام دعا کنید با ایمان ازدواج کنم؟؟🥺 

اسمم ایدا... نیتمم اینه ک با ایمان ازدواج کنم.. 

نذر کردم تو حرم عقد کنیم امام رضا کمک کنه بهمون

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
اکثر جاها که روضه شبه شام هم میدن خوووب با ماشین برین دور بزنین 🤭 مسجد جای خونه ما داره هر شب&nbs ...

آخه دور می‌زنیم نمی دونیم نذری میدن یا نه،فقط یکی رو میشناسم تو مسجد،چهاراه زرینه شب میدن ولی دوره 🤭

عزیزم میشه  لطفا وقتی ک میرین حرم اسم من رو روی ی برگه بنویسین با حاجتم بندازید توی ظریح؟ یا ه ...

چشم رفتم حرم براتون میندازم تو ضریح🥰

حسینیه نزدیک حرم تو خیابون امام رضا  . قبل از کرونا و گرونی گوشت یه خونه تو رضای ۱۴ قیمه میداد ...

تو ده روز اول محرم میداد یا تاسوعا عاشورا؟

چشم رفتم حرم براتون میندازم تو ضریح🥰

قربونت برم الهی... 🥺 برات صلوات میفرستم ۸ تا انشالله خودش حاجتتو روا کنه

قربونت برم الهی... 🥺 برات صلوات میفرستم ۸ تا انشالله خودش حاجتتو روا کنه

🌹🌹🌹🌹شما هم همینطور