2777
2789
عنوان

بچه طلاق 🙂

232 بازدید | 19 پست

نمیدونم انگار عیبه بچه طلاق بودن 

تو فامیلم چیزی حسابت نمیکنن

من با مامانم زندگی میکنم 

خیلی ام اتفاقای بدی تو زندگیم افتاد 

اینکه از بچگی محبت پدر نداشتم 

اینکه یکی نیست که بهش تکیه کنم 

خیلی ناراحتم میکنه 

تو فامیلمونم خیلی پشتمون چیزی میگن 

من متوجه میشم چیا میگن 

کاش منم یه خانواده عادی و نرمال مثل همه داشتم 

حسودیم میشه به همچین کسایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره . هرکسی یه چیز برای غصه خوردن داره. به جاش سعی کن خودت اونقدر قوی باشی و پیشرفت بکنی  چه تو درس چه اجتماع و شغل که همونا حصرت بکشن. 

اونایی که این مدلی رفتار میکنن لیاقت خودشونو نشون میدن.

بخاطر همینه ک عین اسیر زندگی میکنم و طلاق نمیگیرم..فردا دخترم همه ی این حسرتا رو داره و از چشم من میبینه ولی بدون مادر تو خیلی قوی تر از مامانای بقیه س

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

غلط کردن ..به تو چه ربطی داره که مدر مادرت از هم طلاق گرفتن...بهشون اهمیت نده واسه خودت زندگی کن ...یجوری زندگی و کنو به هدفت برس که همه تو کفت بمونن

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

ببین روان تو سالمتر از خیلی بچه های دیگه فامیله چون اونها پدر و ماد. عین سگ و شغال میپرن اما جدا نمیشن که مردم نفهمن حرف فامیل برات مهم نباشه ظاهر زندگی دیگران را باباطن زندگی خودت مقایسه نکن

پدرت رو نمی‌بینی اضلا؟

نه اون مشکل داره اصلا حتی نفقه هم نمیده چند ساله هیچ پولی ازش نمیگیریم خودش خونه میلیاردی داره مامانم نمیره شکایت کنه میگه دیگه حوصله ندارم ما خودمونمستاجریم به هزار بدبختی زندگی میکنیم اونم نشسته یه گوشه حقوقشو میگیره خونشم اجاره میده