2777
2789
عنوان

طبیعت زیبا🙂💖👇🏻

260 بازدید | 15 پست

زباله های خشک رو تفکیک کنیم که شامل کاغذ و کتاب ، ظروف و نایلون های پلاستیکی ، قوطی فلزی ، بطری شیشه ای ، وسایل چوبی ، لوازم الکترونیکی مثل سی دی باطری .. و اکثرا بسته بندی ها میشن و فعلا که توی ایران تفکیک نمیشن همه اینا رو تو یه کیسه بزاریم

❌خشکاله : ضایعات میوه و سبزی که میتونیم خشک کنیم برای دام ها 

اول اینکه  جلوی تولید شیرابه و سمی شدن خاک رو میگیره

دوم تو این شرایط کمک خرج دامدار هاست و جلوی خروج ارز بخاطر نهاده های دامی رو میگیره

سوم در مصرف آب برای تولید علوفه صرفه جویی میشه

شما هم انجام میدین؟ 

یک عدد چپی 

من کاغذ هارو جدا میکنم فقط اخرشم میدم به مرکز بازیافت ها 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاغذ هارو جدا میکنم فقط اخرشم میدم به مرکز بازیافت ها  

پلاستیک هم خیلی مهمه و از وقتی جدا میکنم متوجه شدم خیلی. زیاده لطفا جدا کن مرسی💖

یک عدد چپی 

حیاط ندارم وگرنه هیچ زباله تری تولید نمی‌کردم همه رو تبدیل به کمپوست میکردم😐

بالکن چب؟ مامانم ی سبد میوه رو چپه کرده میزاره روی اون پوست هندونه .. خیلی موثره اگه انجام بدبم انگار دیگه زباله تر نداریم🙏

یک عدد چپی 

بالکنم خیلی کوچیکه🥲یه مقدار بو داره باید حیاط بزرگ باشه

خب مال ما هم خییییلی کوچیکه مامانم میگه اولش بوداره زود خشک میشه حالا بازم خودت میدونی

یک عدد چپی 

پلاستیک هم خیلی مهمه و از وقتی جدا میکنم متوجه شدم خیلی. زیاده لطفا جدا کن مرسی💖

بعد جداکردن نمیدونم چی کارشون کنم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بالکنم خیلی کوچیکه🥲یه مقدار بو داره باید حیاط بزرگ باشه

عزیزم منم آپارتمانم لبه پنجره میزارم

اگه روی هم نباشه اصلا بو نمیکنه

تازه زمستون ها کنار شوفاژ هال میزارم

امسال عید حتی به همه با افتخار نشون دادم 

بعد جداکردن نمیدونم چی کارشون کنم

تحویل غرفه های بازیافت عزیزم

و خب بهتره که استفاده ازش رو حداقل کنیم مثل دوست عزیزمون 

من حتی برا خرید لباس هم داخل کیفم کیسه پارچه ای میزارم و کیسه نمیگیرم 

یا پنیر و دوغ رو فله ای میخرم و با خودم ظرف می برم