2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگهش دار مبارک باشه 

اگه نمیخواستید باید سفت و سخت جلوگیری میکردی

دیگه با هم بزرگ میشن خیلی هم خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

فک نکنم شرایطش داشته باشم از طرفی هم میترسم

الان خوب شوکه شدی تصمیمت عاقلانه نی 

یکم چند روز صبوری کن خوب فکر کن 

باور کن با هم بزرگ میشن بعد میگی شکر خدا نگه داشتم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم من بهت حق میدم شوکه شدی باشی ولی حق از بین بردنش رو نداری، هدیه خدا رو نگه دار، بچه هات با هم بزرگ میشن و از اینکه همدیگرو دارن و تو هم اونا رو داری لذت میبری 

منم دخترم ۱۸ ماهه بود که دومی رو باردار شدم ، اولش خیلی گریه کردم ، اما هیچ وقت به سقطش فکر نکردم، اونم مثل بچه اولم چه فرقی می کنن دو تاشون پاره دلم هستن 

سخت بود ولی الان بزرگ شدن و همدیگرو دارن😍😍😍 

یکی از دوستام بچه سه ماهه داشت که باردار شد😵😅 

خیلی اذیت شد ولی الان انقده خوشحاله که نگو ، کیف می کنه با دختراش

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
تو خون یک انسان بی گناه شریک میشی، چه جراتی داری

توروخدا شعار نديد

خون انسان چيه؟طرف وقتي پول نداره و امادگيشو نداره چرا هم خودشو هم بچه رو بدبخت كنه

شما فقط ميخوايين زنده بمونه خب بعدش چي؟ شما جورشو ميكشي v

توروخدا شعار نديد خون انسان چيه؟طرف وقتي پول نداره و امادگيشو نداره چرا هم خودشو هم بچه رو بدبخت كن ...

شعار کدومه؟ شما داری شعار میدی! 

گفت پول نداره؟ گفت خودشو بچش بدبخت میشه ؟ خون انسان نیست؟؟؟

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍