2777
2789
عنوان

کارتوخونه با درآمد خوب

294 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیزم،کسی هست اینجا کاری توخونه انجام بده و درآمد داشته باشه؟یا تو اطرافیان کسی رو بشناسه که ازاین طریق پول درمیاره؟

چندوقته به این فکر افتادم روسری یا لباس مثلا تیشرت اینا بخرم وتوخونه اینترنتی بفروشم،به نظرتون خوبه؟

این همه پیج هستن چ ا باید از شما خرید کنن؟

اول باید هزینه کنید و تبلیغات کنید تا شناخته بشید بعد به فکر فروش محصولات باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه پیج هستن چ ا باید از شما خرید کنن؟ اول باید هزینه کنید و تبلیغات کنید تا شناخته بشید بعد به ...

همین ازفروشش میترسم،خودمم درنظر دارم اگه اینکارو بکنم اول باید تبلیغ کنم تو پیج های دیگه و...

بنظرتون با تبلیغ جواب میده؟

خوبه؟کسی رو میشناسید اینکاروکرده باشه و سودکنه؟

اره دوستم

خونشون مغازه کوچبک داره لباس میاروردن اوایل و یک‌گروه تو تلگرام زدن گروهو بین همه دوستو آشنا پخش کردن

الان تلگرام هم پبج دارن

و دراندشون خیلب خوبه خبلیا ازشون خرید مبونن

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
همین ازفروشش میترسم،خودمم درنظر دارم اگه اینکارو بکنم اول باید تبلیغ کنم تو پیج های دیگه و... بنظرت ...

ممکنه جواب بده ممکنه هم نده چیزی معلوم میست کم کمش باید ۶ ماه هزینه ملیونی کنید برای شناخته شدن پیجتون بعد انتظار سود دهی داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اره دوستم خونشون مغازه کوچبک داره لباس میاروردن اوایل و یک‌گروه تو تلگرام زدن گروهو بین همه دوستو آ ...

تا آدم کارش رونق بگیره طول می‌کشه ولی خب رونق بگیره خوبه

ممکنه جواب بده ممکنه هم نده چیزی معلوم میست کم کمش باید ۶ ماه هزینه ملیونی کنید برای شناخته شدن پیجت ...

چقدر هزینه میخواد؟

واینکه کار بهتر که بشه تو خونه انجام داد سراغ دارید؟

چقدر هزینه میخواد؟ واینکه کار بهتر که بشه تو خونه انجام داد سراغ دارید؟

تمام کار ها سرمایه میخواد

هزینه تبلیغات نمیدونم الان چقدره به برسی کنید منوجه میشید

اگه تمایل دارید پیام بدید

بار الها؛ در برابر هرآنچه انسان ماندن را به تباهی ميکشاند، مرا با «نداشتن» و «نخواستن» روئين تن کن!از همه فضائلی که به کار مردم نيايد محروم ساز!یاریم ده تا به رعايت «مصلحت» «حقيقت» را ذبح شرعي نکنم!
2790
2778
2791
2779
2792