2777
2789
عنوان

دعوا با...

147 بازدید | 12 پست

ما سه تا خواهریم من نوزده سالمه که به زودی بیست مشم یکی هم بیست و هشت سالشه روانشناسی خونده یکی هم شونزده الی هفته سالشه اسم من زینب اسم خواهرم که هفده سالشه پریزاد اسم خواهر بزرگم هم ملیکا هست یه ربع پیش با پریزاد دعوام شد کلید زاپاسام رو برداشت و از خونه زد بیرون در رو هم از پشت قفل کرد یخچال هم خالی ی خالیه میخواستم امروز برم خرید از بس این پریزاد یخچال رو درو میکنه که این اتفاق افتاد الان دنبال گوشی و تلفن خونه هستم پیداش نمیکنم فکر کنم برده اونا هم چه غلطی کنم🥺🥺🥺

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه قبلا هم باهاش دعوام شد رفته بود خونه ی خالم اینا میگفت از من اجازه گرفته و دلش واسه خالم تنگ شده بود تا دوروز نیومد ولی اون موقع یخچال پر بود و ..

چشم ها دریچه ی روحن!...

پس چجوری الان اینجایی 😑

این موضوع داره ، این گوشی ی خودمه همونطور که میدونید ولی هیچ شارژی نداره که زنگ بزنم یا پیامک بدم شماره حسابمم نمیدونم کارتمم میخوام برم پیدا کنم ولی به خواهر بزرگم پیام دادم توی واتساپ و بله و روبیکا بهش گفتم هنوز سین نکرده

چشم ها دریچه ی روحن!...

این موضوع داره ، این گوشی ی خودمه همونطور که میدونید ولی هیچ شارژی نداره که زنگ بزنم یا پیامک بدم شم ...

حالا از این بگذریم اون اگر خواهر من بود زنده زنده تو تنور میسوزوندمش 

عزیزممم😐😂 خو گوشیت ک هس با این زنگ بزن ب کسی

شارژ ندارم کارتمم پیدا نمیکنم شماره کارتمم حفظ نیستم الان هم دنبال کارتم هستم به ملیما توی واتساپ و بله و روبیکا پیام دادم ولی هنوز ندیده

چشم ها دریچه ی روحن!...

حالا از این بگذریم اون اگر خواهر من بود زنده زنده تو تنور میسوزوندمش 

من جرعت ندارم ، همش من مظلومِ خانواده هستم دروغ بهم میبافه بقیه هم باور میکنن یبار دست روش بلند نکردم دروغ میگه ، میگه که منو زد و بهم غذا نداد و... حرف منِ بزرگتر رو هم باور نمیکنن عجب زندگی ای داریم ما 

چشم ها دریچه ی روحن!...