2777
2789
عنوان

خانوما میشه تجربتون رو بگید 🥲

141 بازدید | 18 پست

خانوما شما برای خودتون یا اطرافیانتون شده خانواده دختر با پسره مخالف باشن( به خاطر دلایل الکی و اصن عدم شناخت پسره)؟ چجوری راضی شدن خانوادم خانوم؟ الان رابطه خانوادتون با همسرتون خوبه؟ 

شده.نذاشتن به هم برسیم. بعد از دوازده سال هنوز فراموشش نکردم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میشه بپرسم چرا مخالفتون بودن؟

اول اینکه بعد از اینکه شدیدا عاشقش شدم بهم گف یکسال ازم‌کوچیکتره خیلی دلم شکست ولی دوست شداشتم و فهمیدم چون دوستم داشته دروغ گفته.از دستم نده. بعدم من درس میخوندم اونم سربازی نرفته بود. گفتن نمیشه بچه اس زندگی رو بلد نیس بچرخونه .بعد ازدواج اون وضعش صدبرابر بههتر از زندگی من شد. خانواده اونم البته مخالف بود چون من یکسال بزرگتربودم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اول اینکه بعد از اینکه شدیدا عاشقش شدم بهم گف یکسال ازم‌کوچیکتره خیلی دلم شکست ولی دوست شداشتم و فهم ...

بعد از یکسال واقعن نگفت بهت؟؟

خب نمیتونستید به خانوادت بگید ک صبر میکنیم تا سربازی بره و کار کنه؟ 

پافشاری نکردید؟

ببخشید میشه بپرسم چرا مخالفتون بودن؟

از اولش کاش راستشو میگفت دل منو نمیشکست. 

بعد از یکسال واقعن نگفت بهت؟؟ خب نمیتونستید به خانوادت بگید ک صبر میکنیم تا سربازی بره و کار کنه؟&n ...

فقط خانواده من نبودن که مشکلو حل کنم خانواده اونم میگفتن دختره ازت بزرگتره تقصیر خودش بود ک ذروغ گفته. شوهرمو خیلی الان دوس دارم هردومون بچه داریم زندگیامون خوبه ولی هنوز بهش فکر میکنم و موقع ازدواجش من افسردگی گرفته بودم بااینکه اون موقعه ازدواجش من بچم بغلم بود 

فقط خانواده من نبودن که مشکلو حل کنم خانواده اونم میگفتن دختره ازت بزرگتره تقصیر خودش بود ک ذروغ گفت ...

خداروشکر ک خوشبختید 

اشتباه ایشون بود از اول نگفت بهتون 

آره عشق اول همیشه تو دلم آدم میمونه 

فقط خانواده من نبودن که مشکلو حل کنم خانواده اونم میگفتن دختره ازت بزرگتره تقصیر خودش بود ک ذروغ گفت ...

حالا برای ما دقیقا سر این موضوع ک ایشون ۱۰ سال بزرگتره و دوست بودیم مخالفن 

خانواده اون خیلی دوستم دارن اتفاقا

ولی خانواده من اصن حتی صحبتم نکردن با آقا ندیده و نشناخته میگن نه 

همه جوره عالیه و دوستم داره

خداروشکر ک خوشبختید  اشتباه ایشون بود از اول نگفت بهتون  آره عشق اول همیشه تو دلم آدم می ...

دقیقا. من خیلی اذیت شدم تا فراموشش کنم انشالا خوشبخت بشه . 

حالا برای ما دقیقا سر این موضوع ک ایشون ۱۰ سال بزرگتره و دوست بودیم مخالفن  خانواده اون خیلی د ...

سن مساله نیس بنظرم دل مهمه . اگه دوستش داری راضیشون کن ولی جلوشون نایست . سعی کن بفهمونی که باهاش خوشبخت میشی

سن مساله نیس بنظرم دل مهمه . اگه دوستش داری راضیشون کن ولی جلوشون نایست . سعی کن بفهمونی که باهاش خو ...

اره دیگه بیشتر سپردم به ایشون قراره بره با پدرم صحبت کنه 

امیدوارم راضی بشن 

آخه راستش رو بخوای مامانم با اینکه تحصیل کرده و اصن شاغله تو اجتماعه ولی خیلی تفکراتش قدیمیه خیلی یک دنده و لجبازه و با خشونت حرف خودش رو به کرسی مینشونه

چون واقعن واقعن سن مهم نیست 

البته خب اون سنم حد و حدود داره نمیشه گفت اصن مهم نیست 

اره دیگه بیشتر سپردم به ایشون قراره بره با پدرم صحبت کنه  امیدوارم راضی بشن  آخه راستش ر ...

من به مامانتون حق میدم 

ایشون پزشکه ها

خیلی بهتر میدونه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
من به مامانتون حق میدم  ایشون پزشکه ها خیلی بهتر میدونه

آخه اصن حتی نشناخته پسره رو حتی باهاش صحبت هم نکرده و حتی ندیده 

بر چ اساسی آخه تصمیم بگیره این آدم بده؟