خانوما شما برای خودتون یا اطرافیانتون شده خانواده دختر با پسره مخالف باشن( به خاطر دلایل الکی و اصن عدم شناخت پسره)؟ چجوری راضی شدن خانوادم خانوم؟ الان رابطه خانوادتون با همسرتون خوبه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم تو این طور مخالفتا باید خوده بجه اون خانواده که رگ خواب خانوادشو میدونه اونا رو راضی کنه
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من راستش اونموقع که دوست بودیم حدود یه ماهی بود نتونسته بود خانوادشو راضی کنه باهاش کات کردم یکی دو هفته خلاصه تو اون مدت کم کم راضیشون کرد
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....