2777
2789
عنوان

doctor

281 بازدید | 2 پست

دکتر سید عبدالرحیم قمری (دکتر قمری) سالهای زیادی است که به عنوان متخصص جراح مشغول به فعالیت کاری بوده اند و در این باره سوابق کاری ایشان در بیمارستان ها گاها مورد پرسش بیماران محترم ایشان قرار می گیرد. در این باره باید گفت دکتر قمری بصورت تخصصی بر روی درمان انواع بیماری های مقعدی علی الخصوص مشکلاتی از قبیل بواسیر، شقاق و فیستول طبابت می‌نمایند ولی ایشان با تخصص جراحی (روده بزرگ و کولورکتال) علاوه بر درمان انواع بیماری‌های مقعد به کار در چندین بیمارستان نیز مشغولند و عموم جراحی های غیر مقعدی را در بیمارستانها انجام می دهند. ایشان این نظر را دارند که درمان انواع بیماری نشمینگاهی بالیزر پر توان یا لیزر co2 برای بیماران گرفتاری های بعدی کمتری به وجود خواهد اورد و بیمار سریعتر به زندگی روتین خویش باز خواهد گشت. در زیر نام برخی از بیمارستان ها که دکتر قمری سابقه کاری در آنها داشته اند ارایه شده است :

در بیمارستان شهرام در تهران مدتی مشغول به کار بوده اند.

در بیمارستان بوعلی در تهران سابقه همکاری داشته اند.

در بیمارستان تریتا در تهران سابقه همکاری داشته اند.

بیمارستان شهدای یافت آباد در تهران نیز از جمله سوابق کاری می باشد.

بیمارستان یاس سپید در تهران نیز از جمله بیمارستان هایی می باشد که دکتر قمری در آن سابقه همکاری داشته اند.

مرکز جراحی برزویه در تهران نیز از جمله بیمارستان هایی می باشد که دکتر قمری در آن سابقه همکاری داشته اند.

بیمارستان های موسوی و امیرالمومنین در زنجان نیز از جمله بیمارستان هایی می باشند که دکتر قمری در آن ها سابقه همکاری داشته اند.

ترجمه تخصصی مقاله دیلماجلار * 09124408603---66628318 (DILMAJLAR.IR) 

چرایی انتخاب دکتر قمری به عنوان یک دکتر مطرح در نظرات در مورد دکتر عبدالرحیم قمری نهفته است. در سایت تعدادی از نظرات در مورد دکتر عبدالرحیم قمری را بیان می کنیم که می توانید با مراجعه به سایت نظرات را ببینید.

ترجمه تخصصی مقاله دیلماجلار * 09124408603---66628318 (DILMAJLAR.IR) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.