2777
2789
عنوان

تجاوز

372 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان بنظر شما برخورد جامعه با فردی که مورد تجاوز قرار گرفته و قربانی این اتفاق شده چطوره؟

برخورد همسر فرد در این باره بنظر شما چطور هست؟

متاسفانه برای یکی از عزیزترین دوستام این اتفاق افتاده و اون رو با من در میون گذاشته و سردرگم هست که به همسرش بگه یا نه و از ترس آبرو هموز شکایتی صورت نگرفته

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجاوز اگر ثابت بشه حکمش اعدامه

درسته در جریان این قضیه هست ولی بعید میدونم اثباتش به این سادگی ها باشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
اون دست خودش نبوده که این اتفاق براش افتاده بهتره با خانواده و اینام در میون بزارن تا بهش توجه کنن و ...

تو همین سایت خونده بودم که اکثرا همسر افرادی که این اتفاق براشون افتاده به زندگی با خانمشون ادامه نمیده و ازش جدا میشن

بقیه ترحم 

قضاوت چطور؟

همیشه زن رو مقصر میدونه جامعه متاسفانه

😞 نميشه ى نسخه كلى پيچيد  به خيلى چيزا بستگى داره

درسته

از طرف کی مورد تجاوز قرار گرفته؟

یه نامرد

برادر همکارش

قضاوت چطور؟ همیشه زن رو مقصر میدونه جامعه متاسفانه

خب نمدونم آدما فرق دارن برا مثال من ی نمونشو دیدم ک مرد و مقصر میدونستن حالا هر جایی آدم بیشعور وجود دارع

اگ اشتباه تایپی دیدی و ب روم نیاوردی تو دوست خوب منیییی
خب نمدونم آدما فرق دارن برا مثال من ی نمونشو دیدم ک مرد و مقصر میدونستن حالا هر جایی آدم بیشعور وجود ...

حتما اطرافیانشون خیلی از درک و شعور بالایی برخوردار بودند که متاسفانه تو جامعه ما همه این میزان درک رو ندارن