2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست
یعنی ب بی بی چک اهمیتی ندم ? آخه بی بی چک مدام سن بارداری بره بالاتره خوب خط دومش بهتر نشون میده برا ...

آره اینی ک میگی درسته،حالا فردا یه آزمایش بده یا سونو بده ولی شکمی حتما

آره اینی ک میگی درسته،حالا فردا یه آزمایش بده یا سونو بده ولی شکمی حتما

دکتر بهم گفت چون عدد بتا کمه احیانا دیدی دردات زیاد شد برو سونو واژینال برا همین برام شیاف پروژسترون داد اما درد ندارم فعلا فقط ، بنظرت آب خوردن هم تاثیر داره روی بی بی چک ؟ چون قبلش آب خوردم بعد از یک ساعت بی بی چک زدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نگران نشم ؟ دعا کن برام دلت پاکه فردا نوبت آزمایش دارم برا تکرار عدد بتا اولین بتا ۳۶۸ بود  ...

دعا میکنم برات ،نگران نباش شما اصلا به بی بی چک فکر نکن چون کارتون استاندارد نبوده شما باید با ادرار اول صبح بی بی چک بزنید ، اِن شا الله باردارید اینم بگم بارداری راه پر پیچ و خمیه هیچ استرس به خودتون راه ندید 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
 دعا میکنم برات ،نگران نباش شما اصلا به بی بی چک فکر نکن چون کارتون استاندارد نبوده شما باید با ...

الان اول صب زدم بعد تو ادرارم پر از شیاف بود چون قشنگ حل نشده بود تو واژن و اینکه سمت چپ درد دارم و بی بی زدم کلا خط دوم مثبت نیست محو شده امروز میرم آزمایش اگه میشه برام دعا کنید من یکسال از سقط اولی گذشت تا این‌ یکی نتیجه گرفتم‌ روز اول ذوق زده شدم‌روز د م استرس و گریه اومد سراغم ولی تا جایی که تونستم کنترل و مدیریت کردم‌استرسم رو

الان اول صب زدم بعد تو ادرارم پر از شیاف بود چون قشنگ حل نشده بود تو واژن و اینکه سمت چپ درد دارم و ...

عزیزم برات دعا میکنم ، رفتی آزمایش؟

خدا کمک میکنه عزیزم خیلی ها بودن نتیجه گرفتن شما که اولی نیستی آخری ام نیستی ، امیدت از دست نده به زودی مامان میشی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزم برات دعا میکنم ، رفتی آزمایش؟ خدا کمک میکنه عزیزم خیلی ها بودن نتیجه گرفتن شما که اولی نیستی ...

آره متاسفانه جنین عدد بتاش به جای اینکه بره بالا اومده بود پایین پیشرفتی نکرده بود و دیروز خونریزی کردم و کلی هم گریه کردم دیگه انگاری اشک ندارم گریه کنم بدنم آب شده بار دومه سقط دارم رفتم دکتر گفتش سری بعد آزمایش اسپرم همسرم ببرم و اینکه آزمایش سقط مکرر برام بنویسه و علتش پیدا کنه و اگر عفونت دارم درمان کنم و گفتش دو ماه باید ب بدنم وقت بدم گفتم این دوماه هم آزمایش ها انجام بدم هم بدنم رو از لحاظ کم خونی و ویتامین ها و عفونت درمان کنم ببینم بعدش چطور میشه خیلی دارم سعی میکنم روحیه ام رو حفظ کنم

آره متاسفانه جنین عدد بتاش به جای اینکه بره بالا اومده بود پایین پیشرفتی نکرده بود و دیروز خونریزی ک ...

عزیزم شایددالان حرفم زیاد قبول نداشته باشی اونم توی این شرایط اما همینکه باردار شدی خودش خیلی خیلی امید بخشه ، از لحاظ غلظت خون هم با دکتر مشورت کن و این دو ماه به شدت به بدنت برس و استرس و این فکرای پوچ و بی ارزش دور

کنی ، نذر کن بچت دنیا اومد اگر پسر بود اسمش بذاری محمد ،مثلا محمد پارسا و... خدا بهت بچه میده .اگرم دخملی بود نذر کن لا اقل یک هفته بهش بگی رقیه یا فاطمه.

عزیزم شایددالان حرفم زیاد قبول نداشته باشی اونم توی این شرایط اما همینکه باردار شدی خودش خیلی خیلی ا ...

من نذر علی اصغر کرده بودم آخه تو ماه مبارک محرم مثبت شد چقدر گریه کردم رفت تا الانم همش افسردگی و غم دارم بار دومه دارم سقط میکنم 

من نذر علی اصغر کرده بودم آخه تو ماه مبارک محرم مثبت شد چقدر گریه کردم رفت تا الانم همش افسردگی و غم ...

عزیزم ناراحت نکن خودت مطمینم و دلم روشنه به زودی مامان میشی