2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
بله شما چیزی نگفتی ولی خانوادت  آگاهانه محکش زدن و فکر میکنن مورد بدی نیست همسرتم جسته و گریخته ...

سلام منم میتونم سوال بپرسم ؟
میخوام ببینم دعا و طلسم دارم یا نه؟
و کی بچه دار میشم

بله شما چیزی نگفتی ولی خانوادت  آگاهانه محکش زدن و فکر میکنن مورد بدی نیست همسرتم جسته و گریخته ...

مرسی عزیز دلمممم 

اره وقتی حرکت میکنم و میرم بیرون حالم خوبه 

ولی این روزا حتی تو خواب هم چون فکرم درگیره اذیت میشمم

عزیز دلم انشاءالله خدا دلت رو شاد کنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه لطف کنید جواب سوال من رو بدید خواهش میکنم بگید ازمون دبیری قبول میشم و اینکه برادرم سربه راه میشه

بله شما چیزی نگفتی ولی خانوادت  آگاهانه محکش زدن و فکر میکنن مورد بدی نیست همسرتم جسته و گریخته ...[/QUOTE]

ه و گریخته ...

عزیزم هر موقع تونستی میشه هرچی ازمن به نظرت میرسه بگی از زمان قبولی دانشگاه تا زندگی و همه چی

ممنونم به نیتت یه زیارت عاشورا میخونم💜

منم براتون ایت الکرسی میخونم انشاله هرچه از خدا میخای بهت بده جواب سوالم رو بده

؟ نظرت نسبت به دکتری که میخام برم امروز چیه حست

یعنی نظر دکتر رو میخوای بدونی؟

بنظرم خوب پیش میره مشکلی نیست فقط یکم خرج داره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
سلام متولد کدوم ماهم؟  اوله اسمم؟  بچه چندمم؟ آشتی یا طلاق؟زمانش ؟ چه احساسی بهم داره؟

مگه شناسنامه نداری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
میشه بگی حسن نسبت به این دکتری که امروز میخام برم چیه 🙏🙏🙏

عزیزم دکتر فقط واسطه هست البته که دکتر مهمه ولی به خدا توکل کن و درمانت رو ادامه بدع انشاله به حق علی اصغر امام حسین این بار که باردار شی بدون مشکل هم زایمان میکنی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیز دلم یکی بهم پیام داده ..همش میگمم نکنه محمد با پیج فیک باشه یا بخاد امتحان کنه میشه نشونی بدی ب ...

به پیام داده شده اهمیت نده

سلام میشه لطفا بگی کی ازدواج میکنم

با اونی که بهش فکر میکنی ازدواج نمیکنی و در برخورد باهاش خیلی محتاطانه عمل کن

میشه لطفا بگی علی دوستم داره؟ دلتنگم شده؟ پیام میده؟ باز همو میبینبم  کی ازدواج میکنم؟ خوا ...

نه عزیزم بهت فکر میکنه ولی دوست نداره چون فکر میکنه از تو خیلی سرتره خیلی مراقب باش که به بازی نگریتت .آره ممکن باز هم رو ببینید ولی باهاش ازدواج نمیکنی پس دوباره میگم در برخورد باهاش محتاط باش چون قابل اعتماد نیست