2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
من یک بخت دیدم نمیتونم که به دروغ به شما بگم دو بخت دیدم انشالله با همین همسر به توافق میرسید

عزیزم چطور میشه جدا نمیشیم؟چون در مرحله ی جدایی هستیم، شغل خاصی نمی بینید یعنی اصلا کار نمی گیرم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه عزیزم؟

@فندق_جانم    عزیزم پس چطور مادر شدنم را بعد از چند سال ازدواج دیدید؟در صورتی که دارم جدا ...

ممکنه اگه از ایشون جدا بشید بخت دیگری نباشه پس مادر شدن هم منوط و مشروط به بخته 

جدا شدن دست خود شماس 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعی کن مداومت بر خواندن داشته باشی همانطور که یوسف سلام الله علیه از چاه غم نجات پیدا کرد شما هم نجا ...

حتما عزیزم خیلی ممنونم ک جواب دادین❤️🌺❤️

خدایا خودت برام معجزه کن.
عزیزم پس تو طالع من مادر شدن نیست درسته؟هیچ وقت مادر نمیشم؟عزیزم برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟به من ...

میدونم جواب دلخواه نبود بخاطر همین میگم انقد اصرار نکنید به گفتن همه چیز رو دست خدا بسپارید هر چی که اون بخواد میشه دیگه جواب سوالاتتون رو نمیدم عزیزم چون به نگرانی شما اضافه میشه انسان با بیخبری از آینده به لطف خدا امیدواره 

هرچی که گفتم رو نادیده بگیرید و فقط از خدا بخواید حاجتتون رو

میدونم جواب دلخواه نبود بخاطر همین میگم انقد اصرار نکنید به گفتن همه چیز رو دست خدا بسپارید هر چی که ...

خواهش میکنم جواب سوالامو بدین 

@فندق_جانم    

ازدواجم چند سال دیگس؟ شغل  و خصوصیاتش چیه؟

چند تا بچه در آینده دارم؟ خوشبخت میشم؟

دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شما باشه به هیچ وجه دیگه جواب نمیدم چون اینکار من گناه هستش که از لطف خدا ناامیدتون کنم خواهش میکنم اصرار نکنید بر چیزی که جواب نمیدم

دوستان فعلا کار دارم اگه عمری بود و برگشتم جواب میدم بقیه رو

جواب من ندادی   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

وقتی شما کاری شروع کردید باید ما هم جنبه داشته باشیم!!

وقتی شما جواب ندید خیلی حس بدتر و ناامیدانه تری به انسان دست میده....

مثلا منو اگه واقعا درست حتی بد جواب می‌دادید خیلی بهتر بود تا همش توی این فکر باشم که چقدر بده اوضاع من که جواب نمیدن....

مثلا وقتی میگم ازدواج با رضا، شما میتونی بگی نه و با کی بگید،یا بگید بیام بیرون.

یا برا آزمون بگید نه...

در پناه خدا

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

فندق جانم جواب منم بده گلم ممنونم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

چون من هنوزم ازز دیروز منتظر جواب هستم...

گفتم سر انجام رابطه چی میشه اگه نه، کی وقتش هست!!

لطفا خصوصیات اخلاقی منو هم بگید..

و برای آزمون بگید امسال نه، سال بعد چی؟؟

اگه نه، تا دست بکشم...

اینا چیز بدی نیست.

چون من دیروز تا حالا با جواب ندادن سرگردان شدم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.