2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
بله انشالله پروسه درمان رو پیگیری کنید از دکتر نتیجه نگرفتید دکتر رو عوض کنید سوره یوسف بر شکم و رحم ...

اتفاقا دکتر جدید میرم ..خدا خیرتون بده ان شاءالله 🙏🙏🙏حتما امروز میخونم

خدایا خودت برام معجزه کن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@فندق_جانم   عزیزم من دو روز هست سوال می پرسم جواب ندادی،میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغ ...

انشالله با خانواده ای خوب وصلت خواهی کرد برای رابطه خوب با همسر باید مطیع باشی چند سال بعد ازدواج باردار خواهی شد شغل خاصی در طالع نمیبینم

انشالله با خانواده ای خوب وصلت خواهی کرد برای رابطه خوب با همسر باید مطیع باشی چند سال بعد ازدواج با ...

@فندق_جانم     مرسی عزیزم لطفا بگو ازدواجم چه زمانی هست؟چون دارم جدا میشم،عزیزم مطیع بودم ولی خیلی اذیت و بلا سرم آوردند،مرسی عزیزم

عزیزم من کی ازدواج میکنم خیلی نگران آینده هستم ۲۹سالمه 

نگران نباشید از ختم های مجرب استفاده کنید و به پوشش و ظاهر خود توجه کنید مردم شما رو بر اساس پوشش قضاوت میکنن انشالله بختتون باز میشه

نگران نباشید از ختم های مجرب استفاده کنید و به پوشش و ظاهر خود توجه کنید مردم شما رو بر اساس پوشش قض ...

اتفاقا ختم هم برداشتم حجابم هم خوبه ،امسال ازدواج میکنم من زودتر ازدواج میکنم یا خواهر کوچیکم ؟تحمل ندارم اون زوتر ازدواج کنه 

اتفاقا دکتر جدید میرم ..خدا خیرتون بده ان شاءالله 🙏🙏🙏حتما امروز میخونم

سعی کن مداومت بر خواندن داشته باشی همانطور که یوسف سلام الله علیه از چاه غم نجات پیدا کرد شما هم نجات پیدا میکنی

جواب شما رو دادم عزیزم

میدونم فداتبشم میگم تا کی صبر کنم کی راه میوفته اخه بخدا دق کردم اینقدر تو فکر دخترمم لطفا بهم بگو تا یکم آروم شم 

@فندق_جان گلم لطفا

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

اتفاقا ختم هم برداشتم حجابم هم خوبه ،امسال ازدواج میکنم من زودتر ازدواج میکنم یا خواهر کوچیکم ؟تحمل ...

این چه حرفیه عزیزم به لطف خدا امیدوار باش من خودم خواهر کوچیکترم رو عروس کردم و براش جهیزیه تهیه کردم و بعد اون خودم ازدواج کردم  دلت رو بزرگ کن