2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فندق جان حس حسن بهم چیه؟

تو چه سنی ازدواج دارم مشخصات همسر چیه؟

چی قبول میشم  توروخدا اسم رشته رو بگو

دندون قبول میشم؟

@فندق_جانم      

...ط بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن ، که دوست خود روش بنده پروری داند🌱
تاپیک نمیزنم همینجوری هم بدون زدن تاپیک هزار تا تهمت بهم میزنن که میخوای معروف شی وای بحال روزی که ت ...

فندق جانم تو رو عزیزت جواب منو بده من دیگ واقعا دوس دارم خودکشی کنم

هر چی راجب محمدم حس میکنی و بهم بگو من دارم دیوانه میشمممممم آخه چرا دوسم نداره 

اصلا یروزی میاد سمتممم الهییی عمرم هر چی هست به عزیزانت اضافه بشه

بله راضی میشن به خاطر اصرار شما احتمال جدایی برات هست  برای حرف مردم کاری ازت برنمیاد  ت ...

غزیزم امشب رفتم مسجد هرکی میدیدم مادر شده بود دلم گرفته 🥲🥲🥲 مهربونم نمیدونی من کی مادر مبشم ؟؟ 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
تاپیک نمیزنم همینجوری هم بدون زدن تاپیک هزار تا تهمت بهم میزنن که میخوای معروف شی وای بحال روزی که ت ...

به خدا بخاطر حسودی این کارو میکنن 

چون تو واقعی هستی اونا الکی میان اتفاقا اونا هستن ک میخان معروف بشن ن تو 

تو واس مایی ک دوست داریم حرف بزن خب؟!

امسال باردار میشی

کی باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

میشه بگی ما وضع مالیمون خوب میشه در آینده یا نه لطفا جواب بده 😞؟؟ 

ببین انشاله که هرچی زودتر حالش خوب میشه ولی به مادرت بگو حتما یه چیزی نذر علی اکبر امام حسین کنه .ای ...

کی  باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

میشه اگه از سونوگرافی اومدید جواب منم بدید ؟؟؟

من با طرف احساسیم ازدواج دارم ؟ کی ؟ مانع ها برداشته میشه؟؟

ببین انشاله که هرچی زودتر حالش خوب میشه ولی به مادرت بگو حتما یه چیزی نذر علی اکبر امام حسین کنه .ای ...

ت ورو به خدا جواب منو بدید 

من دیگ واقعاااا حوصله ادامه دادن ندارم.

بگین کی اوضاع خوب بشههههه

هر چی راجب محمدم حس میکنی بهم بگوووو اسم خودمم فاطمه س 

کی میاددددد سمتمممم خستمهههه

بله راضی میشن به خاطر اصرار شما احتمال جدایی برات هست  برای حرف مردم کاری ازت برنمیاد  ت ...

کی باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر ؟