2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
یعنی جای بعضی دانش آموزان توی رشته های تاپ عوض میشه خیلی از دانش آموزان برتر میمانن و اعتراضاتی شکل ...

سلام عزیزن حس علی چیه بهم کی میاد خاستگاری 

کلا هرچی درباره ایندم حس میکنی بگو خاهشا🥹❤️ @فندوق_جانم

فردا  اوکی میشه کارم محیطش خوب هست؟

اولین باره دارم میپرسم

در من خری به گل نشسته=/!🫏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فندق_جانم عزیزم من اولین بار هست سوال می کنم،خواهشا به همه ی سوالاتم پاسخ بده،ممنونم،من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی باردار میشم؟آیا تو طالع من دوقلو دختر هست؟مرسی عزیزم

تورو خدا دوستان اونایی که قبلا جواب دادم دیگه نپرسید بذارید اونایی که اولین بارشون هست میپرسن به جوا ...

@فندق_جانم  

بخدا از دو روز پیش دارم میپرسم اگه جوابمو بدین دیگه نمیمرسم خواهش میکنم ان شاءلله به هرچی بخوای برسی بحق فاطمه زهرا س 

بهم بگو دوسم داره؟ بهم میرسیم؟ کی؟؟

امسال میرم دانشگاه دولتی؟؟؟ چه رشته ای قبول میشم؟ 

من رشتم تجربی هست 

@فندق_جانم   

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
@فندق_جانم     بخدا از دو روز پیش دارم میپرسم اگه جوابمو بدین دیگه نمیمرسم خواهش میکنم ا ...

رشته های تاپ نیست ولی اگه انتخاب رشته کنی دولتی قبول میشی ادامه تحصیل برای شما بسیار سودمنده و توی مقاطع بالاتر موفق خواهی بود 

اون دیگه دست خودتونه کمکی ازمن برنمیاد

عزیزم سوال منم جواب بده همش یک کلمه ای😔بگو جنسیت بچه ام چیه خیلی کنجکاوم

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️