2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=] سلام بزرگوار  شبتون بخیر خوبین؟ ممکنه در مورد منم بفرمایید؟من میتونم تا پایان سال مهاجرت کنم ... [/QUOTE]

سلام عزیزم‌.شب شما هم بخیر ..من حس ششم نیستم .بالاهم گفتم اون خانوم گفتن همین جوری حسمو بگم به نی نیشون‌..منم تو ذهنم پسر اومد .ولی امیدوارم موفق باشین و بزودی مهاجرت کنید

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

😇🌹🌹🌹 بزرگوارین شما تشکر،،،،منم آرزو میکنم در زندگی همواره سعادتمند و رضایتمند باشین 🦋💫 دلتو ...

ممنون از دعا زیبا و قشنگت گلم‌..انشالله همیشه سلامت باشین‌..و اینکه کلا از پیاماتون حس خوبی گرفتم‌..❤🌹

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

قربان شما، منم از پیامتون حس خوبی گرفتم😇😊 در پناه خدا باشین🌌

مرسی مهربون خدانگه دارتون باشه

افرین این شد روحیه ❤

فندق از خدا برای خودت وهمسرت خیر وبرکت و سلامتی میخوام

توروخدا جواب این سوال منم بده

ب خدا هر وقت یادم بیفته دعاگوت میشم

تورو خدا از ایندم

کارم وازدواجمم ومشکل جسمیم

میشه بگی

خدا هر چی خیره ومصلحتتونه بهتون ببخشه

خیر دنیا واخرت ببینید

بهم بگو کنکور چی قبول میشم ۵ ساله پشت کنکورم

مسخره خاص وعام شدم

ی خواهر ۲۸ سالم دارم زمان ازدواجش رو میشه بگی

و اشناس یا غریبه

به ی نفرم کراش دارم میخوام بددنم دوطرفست؟

@فندق_جانم    

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

@فندق_جانم    

باردارم میشه جنسیت بگی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
فندق از خدا برای خودت وهمسرت خیر وبرکت و سلامتی میخوام توروخدا جواب این سوال منم بده ب خدا هر وقت ...

رشته دلخواه رو قبول نمیشی امسال انتخاب رشته کن برای ازدواجت باید صبر کنی خواهرت از سن ۳۰ به بعد ازدواج میکنه صاحب اولاد پسر میشه زایمان و بارداری سختی خواهد داشت ولی انشالله عاقبت خیره مادرشوهر زن تیز زبانی هست که گهگاهی آزارش میده ولی شما دخالت نکنید غریبه هست جهش شغلی و مالی برات نمیبینم زندگیت حرک لاک پشت وار داره ولی روبه جلو میری انشالله برای ازدواجت هیچ مانع و طلسمی نیست مادر شما بسیار دلسوز و دعاگوی شماست خانواده زودرنج و بقول معروف غصه خوری داری احساس شادی توی خانواده نداری به خدا توکل کن انشالله حوائج قلبیت برآورده میشه

رشته دلخواه رو قبول نمیشی امسال انتخاب رشته کن برای ازدواجت باید صبر کنی خواهرت از سن ۳۰ به بعد ازدو ...

امسال کنکور شرکت نکردم منظورم ۴۰۳ هست

مرسی فندق جان خیلی لطف کردی

ببخشید خیلی اذیتت کردم

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
رشته دلخواه رو قبول نمیشی امسال انتخاب رشته کن برای ازدواجت باید صبر کنی خواهرت از سن ۳۰ به بعد ازدو ...

@فندق_جانم      

عزیزم لطفا به منم بگین

خواهرم کی باردار میشه؟ دختر یا پسر ؟ 

در آینده چند تا بچه داره؟ 

کنکور تجربی ۴۰۳ چه رشته ای قبول میشم؟ دولتی یاآزاد؟

در مورد ازدواجم هر چی حس میکنی بگو عزیزم

بله صبر جایز نیست برای انتخاب رشته هرچه که قبول شدی برو سرنوشت شما با علم و دانش جهش نداره 

تروخدا به منم بگین‌ 

واستون آیت الکرسی میخونم

خواهرم کی باردار میشه؟ دختر یا پسر ؟ 

در آینده چند تا بچه داره؟ 

کنکور تجربی ۴۰۳ چه رشته ای قبول میشم؟ دولتی یاآزاد؟

در مورد ازدواجم هر چی حس میکنی بگو عزیزم