2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
ببین انتخاب همسر به میل و خواست خودت بستگی داره چون شما بعد از جدایی همچنان خواستگار داری

لطفاااا ج منو بده صد بار پرسیدمم

حسش بهم چیه؟کسی اومده تو زندگیش؟

پایان شبه سیه سپید است

هیچ گناهی بدتر از ناامیدی نیست. بچه ها لطفا استغفار هفتاد بند حضرت علی علیه السلام همراه با معنی بخ ...

ممنون عزیزم انشالله خدا روح تمام کسانیکه خودکشی کردن رو در سایه لطف ورحمت قرار بده بدترین جایگاه اون دنیا مال کسانیه که خودکشی کردن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=301848338]فندق جان شما روح بزرگی دارین نمیشه یکم راهنماییمون کنین؟[/QUOTE راهنمایی کردم عزیز ...

یا خدا ولی پاسخگویی شما هم وسیله ای هست برای بنده ها.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
من ۲۸ ازدواج کردم عزیزم یعنی باید خودکشی میکردم چون فکر میکردم زیاده و الان خداروشاکرم بابت همچین هم ...

فندق جان میدونید

همچی حتی حضور ما هم تو اینجا ب اراده خداست

ولی اینم هست

ک این نیرو یا حسی ک توی شماست

اگر خداوند بیهوده میدیدش تو وجودتون نمیذاشت

و مصلحت الهیه ک شما همچین توانایی دارین

مطمئنا میتونید باهاش به خیلیا کمک کنید

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
ممنون عزیزم انشالله خدا روح تمام کسانیکه خودکشی کردن رو در سایه لطف ورحمت قرار بده بدترین جایگاه اون ...

عزیزم 

چرا جواب منو نمیدی 

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
[QUOTE=301848338]فندق جان شما روح بزرگی دارین نمیشه یکم راهنماییمون کنین؟[/QUOTE راهنمایی کردم عزیز ...

فدق جانم میدونم توی این چند روز خیلی با سوالام اذیتت کردم

اما خواهش میکنم درکم کن نمی دونم حس می کنی یا نه ولی واقعا خیلی داغونم

واقعا هر روز از زندگیم فشار بیشتری رو حس میکنم

خواهش میکنم به حق همین شبای عزیز 

یه چیزی بگو که آروم شم

لطفا

یه چیزی بگو که نگرانیامو از بین ببزه

لطفا

ممنون عزیزم انشالله خدا روح تمام کسانیکه خودکشی کردن رو در سایه لطف ورحمت قرار بده بدترین جایگاه اون ...

فندق جانم میشه ی اتفاق خوبو تو زندگیم ؟خیلی نیاز دارم روحم واقعا تحت فشاره 😔😔

و اینکه چ طور بیشتر با خدا دوست بشیم خیلی بهش نیاز دارم

شما حتما فکر میکنید باعث شرکه

همه ما مخلوقیم 

و معصوم نیستیم ک بی نقص باشیم

این نیروعم ب خواست خداس

ممنون ...

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

اقااا، گناه دارما..

راجع به رضا و ازدواج هم بگید، دو سال شد.

و آزمونم...

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
یا خدا ولی پاسخگویی شما هم وسیله ای هست برای بنده ها.

الان من به شما مثلا بگم طلاق میگیری یا مثلا سه ماه دیگه فلان عزیزت فوت میکنه یا چیزای دیگه شما ممکنه حتی کارت به بیمارستان برسه نباید هرچیزی رو گفت فقط جوانب مثبت رو میشه گفت 

ممنونم انشالله 

میشه بگی شوهرم تو مصاحبه قبول میشه؟ خودم هم سرکار مد نظرم میرم؟ خونمون رو از اینجایی که هستیم می‌بریم؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔