2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
انشالله از مرگ بد به دور باشی پارسال مرگ عموم رو از ۲ روز قبل دیدم و بعد ۲ روز عموم به طرز وحشتناک و ...

هیچ گناهی بدتر از ناامیدی نیست.

بچه ها لطفا استغفار هفتاد بند حضرت علی علیه السلام همراه با معنی بخونید، خیلی خوبه و خیلی کار آمد.. حتی بعضی چیزا که فکر میکنیم گناه نیست اما هست ریز به ریز شرح دادن.

استغفار و صلوات همراه با عجل فرجهم بی نظیر همه تون امتحان کنید.

در پناه خدا

و اینکه عموتون خدا رحمت کنه حمد و توحید و صلوات میفرستم، روحشون شاد و مورد آمرزش خداوند متعال

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۸ ازدواج کردم عزیزم یعنی باید خودکشی میکردم چون فکر میکردم زیاده و الان خداروشاکرم بابت همچین هم ...

منم لطفا بگو فندق جون 

چه رشته ای میارم 

خیلی ممنون میشم جواب بدی🙏🙏🙏🙏🙏🙏

۱۹ سال خیلی راه داری تازه اول راهی 

اره اما اون حس خوبی ک داشتم اون زلالی ای حس میکردم دیگه حس نمیکنم از همه چیز ناامیدم 😔چ توصیه ای داری برام خیلی دوست دارم ک خدا بیشتر باهام دوست بشه چون ب این نتیجه رسیدم ک بهترین دوستمه

منم ۱۹ سالمه من ک ب هیچ چیز امید ندارم و انگیزه و امیدی برام باقی نمونده یهوشب اینقدر فکر کردم ک مغز ...

منم خیلی شبیهتم نمی دونم چجوری باید راهمو برم

هنوز به نصفه نرسیدم کم آوردم واقعا کمرم زیر بار مشکلات زندگیم بدجوری خم شده

دلم برای تنهاییم میسوزه

واقعا خسته ام

[QUOTE=301848338]فندق جان شما روح بزرگی دارین نمیشه یکم راهنماییمون کنین؟[/QUOTE

راهنمایی کردم عزیزم میگم امیدتون برای حل مشکلات فقطبه خدا باشه حتی کسی که حس ششم هست و یا هرچیزی اونم مشکل داره اونم محتاجه به خدا

آزمون استخدامی معلمی پارسال به یه بنده خدایی گفتم قبول نمیشی و آخرشم نشد ولی اون شب که باهاش صحبت کر ...

میشه برای من هرچیز خوبی که فکر میکنی اتفاق میفته بگی واقعا نیاز به انگیزه دارم🥺

چی از خدا خواستی 

عزیزم میشه به من بگی اوضاع روحیم خوب میشه اخرش خانوادم و نامزدم راضی به جداییم میشن 

میرم دنبال علائقم موفق میشم 

دوباره ازدواج میکنم چه زمانی 

چکار کنم به جز مشاور از لحاظ معنوی روحم قوی بشه خودم قوی بشم که خودمو نبازم 

لطفاااا جواب بدههه

@فندق_جانم