2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
انشالله از مرگ بد به دور باشی پارسال مرگ عموم رو از ۲ روز قبل دیدم و بعد ۲ روز عموم به طرز وحشتناک و ...

فندق جان شما روح بزرگی دارین

نمیشه یکم راهنماییمون کنین؟

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی چیزا شمارش از دستم در رفته پیر شدم به معنای واقعی کلمه در حال که هنوز ۲۰ سالمم نشده😔

منم ۱۹ سالمه من ک ب هیچ چیز امید ندارم و انگیزه و امیدی برام باقی نمونده یهوشب اینقدر فکر کردم ک مغزم داشت میترکید ب زور خوابم برد خیلی دلم میسوزه برا خودم😔

خیلی چیزا شمارش از دستم در رفته پیر شدم به معنای واقعی کلمه در حال که هنوز ۲۰ سالمم نشده😔

۲۰ ساله میتونی بلند شی روی پای خودت بایستی تو تلاش کن خدا هم قطعا کمکت میکنه دانشگاهی که دویت داری انشاءالله قبول شی 

کاری رو که دوست داری میری انشاءالله 

ازدواج وبچه داری هنوز وقت داری نگران نباش 

انشاءالله ادم خوبی نصیبت بشه

انشالله از مرگ بد به دور باشی پارسال مرگ عموم رو از ۲ روز قبل دیدم و بعد ۲ روز عموم به طرز وحشتناک و ...

خب چرا منو جواب نمی دید مهربون جان   ای خدا کمک..

من بی جنبه ام بین همه انگار که.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
نمی تونم بار ها سعی کردم عوض کنم خمچیز رو واقعا بعض وقتا دلم خیلی میگیره از اینکه هیچوقت میتونم خوش ...

من ۲۸ ازدواج کردم عزیزم یعنی باید خودکشی میکردم چون فکر میکردم زیاده و الان خداروشاکرم بابت همچین همسر خوب و مهربان و باایمان و دلسوزی همسری که حتی شب عروسی برادرش نیومد با برادرش خداحافظی کنه چون میگفت مجلس زنانه اس و نمیخوام به گناه بیفتم سن ازدواج مهم نیست از خدا بخواه بهترین رو سرراهت بذاره

من باید چیکار کنم؟

واقعا خودمو گم کردم

بنظدت مادرم حالش خوب میشه؟؟

بنظرت میتونم آینده ام رو بسازم؟؟

بنظرت میتونم درستش کنم؟

بار ها توی زندگیم شاهد عذاب کشیدن مادرم بودم تنها کاری که تونستم اشک ریختن بود

به نظرت پدرم درست میشه؟

وقتی بچه ها رو میدیدم دلم براشون میرفت

ولی نمیدونم چیکار کنم که بتونم داشته باشم یکی از اونا رو با وضع زندگیمم بعید میدونم بتونم ازدواج بکنم

باید چیکار کنم

خواهش میکنم بهم بگو

فندق جانم میشه منم راهنمایی کنی من واقعا حالم خوب نیست خیلی احساس ناامیدی میکنم خیلی با خدا حرف زدم و ازش خواستم ک حالمو خوب کنه اما انگار خدا صدامو نمیشنوه ب شدت حالم بده 

من ۲۸ ازدواج کردم عزیزم یعنی باید خودکشی میکردم چون فکر میکردم زیاده و الان خداروشاکرم بابت همچین هم ...

درمورد ازدواج منم میگین...دوستی هست یا سنتی؟چطور آشنا میشیم وچطور آدمیه ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

من ۲۸ ازدواج کردم عزیزم یعنی باید خودکشی میکردم چون فکر میکردم زیاده و الان خداروشاکرم بابت همچین هم ...

می دونی برای هر چیزی توی زندگی یه زمانی ذوق هست

بعدش دیگه هیچی جز پوچی برای آدم نمی مونه

واقعا بعضی اوقات دلم از زندگی میگیره

واقعا بعضی اوقات دلم خیلی برای خودم می سوزه