2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
وای دختر این حرفا چیه میزنی  انشاءالله مشکلاتت حل میشن  حالت خوب باشه  زندگیت خوب ...

عزیزم من واقعا خسته ام

زندگیم بد باهام تا کرده

نمیدونم باید چیکار کنم

نمیتونم خوشحال باشم چون بعدش میخوره توی ذوقم چون میبینم تهش نمیتونم بهش برسم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای عزیز امروز جمعه بود وقتم آزاد بود .تا اونجا که برام مقدور بود سعی کردم به همه دوستان جواب بدم و از دوستانی که سوالتشون بی جواب بود معذرت میخوام .البته همه ما میدونیم که هیچ کس از واقعیاتی که در دنیا اتفاق میفته آگاهی کامل نداره و حتی قرآن به این موضوع اشاره کرده که ای پیامبر بگو من علم غیب ندارم و... .امیدوارم تو این تایپیک تونسته باشیم از هم انرژی مثبت گرفته باشیم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چون امیدی به خدا نداری خدایی که تورو آفریده برات جفت و همسر و فرزند هم قرار داده قبلا هم گفتم وقتی ا ...

عزیزم من توکارم موفق میشم ادامه بدم؟پیشرفت دارم..؟چندروز پیش ج دادی تااومدم بخونم تعطیل شده بود

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
خانمای عزیز امروز جمعه بود وقتم آزاد بود .تا اونجا که برام مقدور بود سعی کردم به همه دوستان جواب بدم ...

سلام عزیز

میشه در مورد من شخصیتم وایندم بگین

ببخشید چندتا سوال دارم میدونم زیادن

ولی اگر جواب بدین ممنون میشم

رشته و دانشگاه مدنظرم ۰۳ قبول میشم

مشکل جسمیم حل میشه کی

ازدواج دارم کی و با چه جور شخصی

کراشم حسی بهم داره ارتباطی بینمون هست؟  

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
دختر تو چقدر خوبی حتما من رو دعا کن یادت نره  🙏🙏🙏

نههه واقعا خوب نیستم، کلی گناه دارم. فقط حق ناس سعی میکنم نباشه که گاهی از دستم در میره تو نی نی سایت دوتا ناراحت شدن اینقدر یکی پیگیری کردم. تاپیک دوم هست...

حتما دعات میکنم مهربون، دعا در حق هم جواب میده انشاالله به حق خدا، الهی آمین یا رب العالمین.

ببخشید تازه دیدم گلی

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چون امیدی به خدا نداری خدایی که تورو آفریده برات جفت و همسر و فرزند هم قرار داده قبلا هم گفتم وقتی ا ...

نمی تونم بار ها سعی کردم عوض کنم خمچیز رو واقعا بعض وقتا دلم خیلی میگیره

از اینکه هیچوقت میتونم خوشبخت باشم

یه روزی می شه سی سالم وای به اون روز فکر میکنم...

به نظرت هیچوقت طعم خوشحالی رو میچشم؟؟

مادر و پدرم توی تمام این سال ها خیلی اذیتم کردن

به ازدواج و فرزند دار شدنم امیدی ندارم

به نظرت میتونم تا سی سالگیم خودمو به جایی برسونم

واقعا قلبم خیلی درد میکنه😞

فندق جوت لطفا بگو چه رشته ای میارم

خیلی برام مهمه 

الان خیلی سردرگمم لطفا بهم بگو

از بس بهش فکر میکنم هیچکاری نمی تونم بکنم

خانمای عزیز امروز جمعه بود وقتم آزاد بود .تا اونجا که برام مقدور بود سعی کردم به همه دوستان جواب بدم ...

سلام عزیز

میشه در مورد من شخصیتم وایندم بگین

ببخشید چندتا سوال دارم میدونم زیادن

ولی اگر جواب بدین ممنون میشم

رشته و دانشگاه مدنظرم ۰۳ قبول میشم

مشکل جسمیم حل میشه کی

ازدواج دارم کی و با چه جور شخصی

کراشم حسی بهم داره ارتباطی بینمون هست؟  

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
نههه واقعا خوب نیستم، کلی گناه دارم. فقط حق ناس سعی میکنم نباشه که گاهی از دستم در میره تو نی نی سای ...

خواهش میکنم همه ما گناهکاریم 

کسی معصوم نیست 

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم

فندق جانم میشه بگی من کی میمیرم؟ چند سالگی؟ میدونم نمیتونی دقیق بگی ولی میتونی حدس بزنی بنظرت بعد ...

انشالله از مرگ بد به دور باشی پارسال مرگ عموم رو از ۲ روز قبل دیدم و بعد ۲ روز عموم به طرز وحشتناک و فجیعی از دنیا رفت بعد از اون بارها روح ایشون با من ارتباط گرفت و از جایگاه بد خودش توی اون دنیا شکایت داشت تا اینکه قسمت شد و حرم امام رضا رفتیم اونجا خیلی طلب مغفرت برای ایشون کردیم چند مدت بعد به خواب عموی دیگم اومده بود و گفته بود با شفاعت از اون جایگاه بد نجات پیدا کردم حالا اون جایگاه بد بخاطر این بور عموی من همیشه آدم ناامیدی بود و به طرز فجیعی خودکشی کرد ناامیدی از رحمت خدا بدترین چیزه

انشالله الهی آمین یا رب العالمین.

درسته چون حتی سرنوشت نوشته شده ما دست خوش تغییراتی شده و خواهد شد.

خیلی محبت کردید گلی جان.

انشالله همیشه دلتون خوش و تنتون سلامت باشه و همه نسلتون عاقبت بخیر بشن دعا های که همیشه برای همه و خانواده ام دارم.

لطفا هروقت یادتون بود دعامون کنید.

در پناه خدا باشید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.