2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
به نظرم تا نتیجه کارت قطعی نشده به کسی نگو ولی حتما از افراد با تجربه و خبره تو این زمینه نظر سنجی ک ...

میشهدبگین منو خواهرم با کی ازدواج میکنیم ؟

و شخص مورد تظرم نطرش چیه راجع ب من ؟

وضع مالیم خوب میشه ؟

ببین بسپار به خدا .خدا خودش گفته از جایی که گمانش را نمیکنی روزیت را میدهم خدا هیچ وقت دروغ نمیگه بب ...

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب نمیدم شرمنده شما دوستان هستم انشالله خدا کمک کنه همه به حوائج قلبیتون برسید  انسان وقت ...

عزیزم 

پی من چی؟؟

اتفاقا بخاطر اینکه از آینده خبری ندارم

هر رزوم عذابه

واقعا بعضی اوقات فکر مردن به سرم میزنه

واقعا نمیدونم چجوری باید این وضعو درست کنم

به نظرم تا نتیجه کارت قطعی نشده به کسی نگو ولی حتما از افراد با تجربه و خبره تو این زمینه نظر سنجی ک ...

توکارم امکان داره خطا کنم؟یا ازاینکه میخوام فعلا پنهون کنم؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
خیلی ممنونم ولی بازم نگفتید برای ازدواج و آزمون     من چقدر سمج هستم دیگه

آزمون استخدامی معلمی پارسال به یه بنده خدایی گفتم قبول نمیشی و آخرشم نشد ولی اون شب که باهاش صحبت کردم آخرشم حالش بد شده بود و برده بودنش بیمارستان همسرش زنگ زد و کلی توهین کرد که تقصیر شما بوده و فلان آخرشم گردن من افتاد که ناامیدش کردم نتونسته درس بخونه کل خانواده شوهرش الان با ما دلخور هستن گاهی اوقات بعضی چیزا صلاح به نگفتنه

انشاله مطمئن نیستم ولی  چون خواهرت خیلی تلاش کرده امیدوارم قبول بشه انشاله اگع قبول شد حت ...

@جنةالماوی     

@جنةالماوی‍ ‍ ‍ 

@جنةالماوی‍ ‍ ‍ 

سلام عزیز

میشه در مورد من شخصیتم وایندم بگین

ببخشید چندتا سوال دارم میدونم زیادن

ولی اگر جواب بدین ممنون میشم

رشته و دانشگاه مدنظرم ۰۳ قبول میشم

مشکل جسمیم حل میشه کی

ازدواج دارم کی و با چه جور شخصی

کراشم حسی بهم داره ارتباطی بینمون هست؟  

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
آزمون استخدامی معلمی پارسال به یه بنده خدایی گفتم قبول نمیشی و آخرشم نشد ولی اون شب که باهاش صحبت کر ...

فندق جانم میشه بگی من کی میمیرم؟

چند سالگی؟

میدونم نمیتونی دقیق بگی ولی میتونی حدس بزنی

بنظرت بعد از مرگم عذاب میکشم؟

آزمون استخدامی معلمی پارسال به یه بنده خدایی گفتم قبول نمیشی و آخرشم نشد ولی اون شب که باهاش صحبت کر ...

فندق بگو من در آینده چکاره میشم من به چند تا کار علاقه دارم ولی نمیدونم تو کدوم موفق میشم و بهتر عمل میکنم

خب شما لطف کردید جواب دادید و وقتی یکی سؤالی میپرسه حتما جنبه تمام عواقب اش داره. خداروشکر الحمدلله من همیشه روی رفتارم ثبات داشتم حتی توی بدترین شرایط.

برای آزمون من خودم زیادی امیدی ندارم ولی دوست دارم جواب شما ها بدونم.

برای ازدواج با رضا هم همینطور.

ممنون میشم جواب بدید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
فندق جانم میشه بگی من کی میمیرم؟ چند سالگی؟ میدونم نمیتونی دقیق بگی ولی میتونی حدس بزنی بنظرت بعد ...

وای دختر این حرفا چیه میزنی 

انشاءالله مشکلاتت حل میشن 

حالت خوب باشه 

زندگیت خوب بشه

بخدا من همه رو پای خودم میگیرم

اگ ممکنه فقط جواب بدین😭

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
عزیزم  پی من چی؟؟ اتفاقا بخاطر اینکه از آینده خبری ندارم هر رزوم عذابه واقعا بعضی اوقات فکر ...

چون امیدی به خدا نداری خدایی که تورو آفریده برات جفت و همسر و فرزند هم قرار داده قبلا هم گفتم وقتی انسان به زمین میاد از مبدا خودش دور میشه اگه راه رو گم کنه روحش روز به روز سرگردان تر میشه و بدون پیمودن سیر تکامل از دنیا میره عذاب قبر و عذاب های اون دنیا که اینم بحثش خیلی طولانیه که بگم روح اصلا چه عذابی میکشه و آتش توی اون دنیا چطوریه برای تکامل روح هستن که اون آلودگی ها رو از بین ببرن و روح به مبدأ خودش برمیگرده امیدت به خدا باشه روح خودت رو آزار نده نیمه گمشده شما برای تکامل شما هست نه اینکه شب و روز خودتو آزار بدی