2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرف و حدیث هست چون شما تصمیم گیرنده به جدایی بودید و نمیشه از آدمها خواست که حرف نزنن و قضاوت نکنن ا ...

فندق جان امیدوارم خیر وبرکت تو زندگیت بریزه

میشه جواب منم بدین بخدا خوره ذهنی شده برام

مشکل جسمیم حل میشه

رشته و دانشگاهی ک میخوام ۰۳ قبول میشم

ازدواج دارم کی و با چه کسی؟

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
ببین انتخاب همسر به میل و خواست خودت بستگی داره چون شما بعد از جدایی همچنان خواستگار داری

عزیزم میشه بگی من و خواهرم کی ازدواج می کنیم؟با چه جور ادمی؟

من خوشبختی برام مهمه نه فقط ازدواج

داداشم سر به راه میشه؟

ببین انتخاب همسر به میل و خواست خودت بستگی داره چون شما بعد از جدایی همچنان خواستگار داری

گلم من میخام کاری انجام بدم ولی کسی فعلا ندونه .اینجوری بهتره یا ازاول بگم به اطرافیان؟

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
اخه میدونید خیلی از اون دنیا میترسم چون گناه زیاد دارم میشه ی کاریش کرد اما حق ناس هیچکار نمیشه کرد. ...

ببین بسپار به خدا .خدا خودش گفته از جایی که گمانش را نمیکنی روزیت را میدهم خدا هیچ وقت دروغ نمیگه ببین حساب کتاب خدا با اما و اگر هیچ ارتباطی نداره.انشاله که روزای سخت شما هم میگذره و خوشیها سهم قلب مهربونت میشه. منم برا حاجت رواییت ۵ تا صلوات فرستادم 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
تورو خدا فندق جان بگین باور کنید بعضیا تو منجلاب سختن ممکنه ی امید و ی انگیزه بشه برای ادامه زندگی

امید انسان باید فقط به خدا باشه همه ما بنده خدا هستیم  انسان وقتی از آینده بی خبره راحتتره وقتی از آینده و اتفاقات باخبری چون ممکنه اون اتفاقات خوب نباشه ناامید میشی از لطف و رحمت خدا

مرسی عزیزم از وقتی که گزاشتی 

انشاءالله خدا دلت رو شاد کنه و عاقبت بخیر بشی 

من رو خیلی خیلی دعا کن 🙏💓💓💓

ببین بسپار به خدا .خدا خودش گفته از جایی که گمانش را نمیکنی روزیت را میدهم خدا هیچ وقت دروغ نمیگه بب ...

عزیزم میشه جواب منو بدین چن دفعه  سوال کردم

من جدا میشم یا آشتی میکنم؟

ببین بسپار به خدا .خدا خودش گفته از جایی که گمانش را نمیکنی روزیت را میدهم خدا هیچ وقت دروغ نمیگه بب ...

خیلی ممنونم ولی بازم نگفتید برای ازدواج و آزمون   من چقدر سمج هستم دیگه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
امید انسان باید فقط به خدا باشه همه ما بنده خدا هستیم  انسان وقتی از آینده بی خبره راحتتره وقتی ...

درست میگین منم معتقدم همه گره ها ب دست خدا باز میشه

ولی شاید اگر چیزی ک میدونید رو بگید

ی ادم رو از افسردگی مطلق

از خودکشی و خیلی چیزا نجات بدین...

اصرار نمیکنم بیشتر از این

اما اگر این لطف رو در حقم کنید دعاگوتون خواهم بود 

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
گلم من میخام کاری انجام بدم ولی کسی فعلا ندونه .اینجوری بهتره یا ازاول بگم به اطرافیان؟

به نظرم تا نتیجه کارت قطعی نشده به کسی نگو ولی حتما از افراد با تجربه و خبره تو این زمینه نظر سنجی کن و همه جوانب رو بسنج تا مبادا خطا کنی و پشیمون بشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .