2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی منو چجور آدمی میبینه  و این ک مهدی با کی ازدواج میکنه ؟

حس میکنم خوشس امده ازت و دلش برات میسوزه نمیدونم حسم اینه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
خداراشکرررر ممنونم گلم❤ بنظرتون امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشم؟

بله

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
من جواب نمیدم شرمنده شما دوستان هستم انشالله خدا کمک کنه همه به حوائج قلبیتون برسید  انسان وقت ...

تورو خدا فندق جان بگین

باور کنید بعضیا تو منجلاب سختن ممکنه

ی امید و ی انگیزه بشه برای ادامه زندگی

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
عزیزم لطفا بگین  کی ازدواج میکنم؟ شغل و خصوصیاتش چیه؟

تا دوسال دیگه 

شغلش تو اداره کار میکنه 

خیلی شوخ طبعه

انشاءالله فقط همین رو بگو قبل ۳۰ ازدواج میکنم اخرین سوالم هست @جنةالماوی    

ببین انتخاب همسر به میل و خواست خودت بستگی داره چون شما بعد از جدایی همچنان خواستگار داری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
بپرس سوالت رو دختر خوش قلب و زود رنج .حتی تو ناراحتی هم مراقبی کسی رو ناراحت نکنی .عزیزم  با ای ...

اخه میدونید خیلی از اون دنیا میترسم چون گناه زیاد دارم میشه ی کاریش کرد اما حق ناس هیچکار نمیشه کرد.

بعدم حق ناس راه نسل های بعدم میگیره، چون خیلی دوست دارم همه نسلمون عاقبت بخیر باشیم، عاقبت خدایی.

و ممنونم که بازم جوابمو دادید نمیدونید چقدر خوشحال شدم. به حق خدا که همه نسلتون عاقبت بخیر و سلامت باشند. الهی آمین یا رب العالمین.

و فکر نبود رضا و مخالفت پدرش درد دیگه ای هست

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.