2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بحث نکنید بچه ها الکی همو ناراحت میکنید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دیدی که بهم چی گفت در جوابم؟

گل مهربون، درسته قصد بدی نداری و سوال ذهنت هست اما نوع بیانت باعث تنش میشه، منم اینجوری سوال کنن بدم میاد، خود قشنگت هم همینطور.

بنده های خدا بتونن کمک میکنن، ما هم استفاده میکنیم و قرار نیست ملاک صد در صد باشه برای ما.

اونا هم همینو میگن عزیزم.

اشکال نداره شما هم کوتاه بیا.

حس ششم دارن خیلی ارتباط گسترده ای دارن. هر سوال اینجوری حالشون بد میکنه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
من چند سالگی ازدواج میکنم و شغل همسر ایندم چیه؟

ببین شخصیتت طوری هست که سخت به دیگران اعتماد میکنی و اصولا دوست داری با دلیل یه حرف رو قبول کنی از بحث و چالش هم خسته نمیشی شخصیتت رو دوست دارم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ببین شخصیتت طوری هست که سخت به دیگران اعتماد میکنی و اصولا دوست داری با دلیل یه حرف رو قبول کنی از ب ...

کاش حداقل بگید جوابتو نمیدم.

خدا خیرتون بده

@جنةالماوی   عزیزم میگی چندسالگی ازدواج میکنم و شغل همسر ایندم چیه ؟

نهایت تا بیست و سه سالگی ازدواج میکنی نمیدونم چرا حس میکنم بیست سالته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

@جنةالماوی  

@فندق_جانم  

اخه چرا گلی، یکی هم نمیگه دوست ندارم جوابتو بدم.

اخه جواب همرو شما هم دادید فندق جان