2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
اینجا همینن بدون توقع جواب میدی آخرشم انگار چیزی ازت طلبکارن اینجا جواب دادن اشتباهه 

فندق خشک و ترو باهم نسوزون . چقدر اون شب التماست کردم جوابمو بدی حیف که ماهایی که التماستو کردیم برات مهم نبودیم بخاطر چهار نفر دیگه که حالا قبول ندارن حس شیشمو 

اینجا همینن بدون توقع جواب میدی آخرشم انگار چیزی ازت طلبکارن اینجا جواب دادن اشتباهه 

ناسپاسی بعضی ها. با همه یکی نکنید لطفا...

خیلی ها ار خدا هم استغفرالله ایراد میگیرن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حسش درسته  لطفا بحث ایجاد نکن

عزیزم ببخشسد هاااا من میگم حست چقدر درسته تو میگی بحث ایجاد نکن شما خودت باهپ بحثی 😂😂😂 شدس اتیش بیار معرکه خدایاا من میگم حست چقدر درسته 😂😂😂😂😂

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
فکر کنم تو تایپیکای دیگه جواب شما رو دادم .شما نهایت تا دوسال دیگه ازدواج میکنی

لطفا بهم بگید گلی جان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
عزیزم به من بگو در آینده چکاره میشم  @جنةالماوی    

ببین تو خیلی مستعدی ولی اول باید یه فرصت به خودت بدی انشاله که شرایط زندگیت روبراه بشه و از این بحران و درگیریها و استرسها راحت شی خیلی زود دوباره به دنبال علایقت میری و چون تو انتخابات وسواس داری .مهارت خودت رو تو زمینه های مختلف میسنجی تا کار مورد علاقت رو پیدا کنی ولی در نهایت شغلی رو انتخاب میکنی که بهش علاقه داری 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
فکر کنم تو تایپیکای دیگه جواب شما رو دادم .شما نهایت تا دوسال دیگه ازدواج میکنی

من چند بار ازت پرسیدم ج بده لطفا

حسش بهم چی؟میدونه وارد رابطه شدم؟

پایان شبه سیه سپید است

من فکر کردم اذیت میشید اما بچه ها گفتن ناراحت شدید.

لطفا شما اینو بهم جواب بدید

ازدواج با رضا

و آزمون

عزیزم ببخشسد هاااا من میگم حست چقدر درسته تو میگی بحث ایجاد نکن شما خودت باهپ بحثی 😂😂😂 شدس اتیش ب ...

گفتی حست چقدر درسته من جواب شما رو دادم تو صفحات قبل هم میتونی ببینی که چند نفر گفتن حسش درسته 

من نه دو به هم زنی کردم نه چیزی گفتم که اتیش بیار معرکه باشم 

چقدر ذهنت منفی باف هست 

نخواستم ایشون برن دارن جواب میدن

من فکر کردم اذیت میشید اما بچه ها گفتن ناراحت شدید. لطفا شما اینو بهم جواب بدید ازدواج با رضا و آ ...

فندق جوابش بده خب گناه داره این همه ریپ‌زد

گفتی حست چقدر درسته من جواب شما رو دادم تو صفحات قبل هم میتونی ببینی که چند نفر گفتن حسش درسته  ...

خب اگه این میگی چرا میگی بحث ایجاد نکن من فقط پرسیدم حست چقدر قویه تو میگفتی خوبه دیگه این بجث ایجاد نکن واقعا چیز خوبی نیست

ببین تو خیلی مستعدی ولی اول باید یه فرصت به خودت بدی انشاله که شرایط زندگیت روبراه بشه و از این بحرا ...

عزیزم یعنی منظورت اینه حالا حالاها یعین چی؟

فندق جوابش بده خب گناه داره این همه ریپ‌زد

ممنونم مهربون.

انشالله خدا بخواد جواب میدن.

انشالله عاقبت بخیر باشید همیشه