2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
اگه  وسواس زیادی به خرج ندی  خیلی زود میری سرکار

عزیزم یک سوال من وسواسم بدون دارو درمان میشه ؟ 

کلا زندگیم ریخته بهم و این خیلی حالم رو بد میکنه بلند میشم برای درست کردن کارام و ... ولی توان زیادی ندارم افسرده شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست میشه گلم عاقبت با وجود همه سختیها همونی میشه که دلت میخواد

مرسی عزیز دلممم برام دعا کن 

وقتی قران و دعا میکنم حالم خوب میشه ولی الان یک ماهه حدودا قران نمیخونم یا خیلی خیلی کم اینم ناراحتم میکنه 

عزیزم یک سوال من وسواسم بدون دارو درمان میشه ؟  کلا زندگیم ریخته بهم و این خیلی حالم رو بد میک ...

وسواس شما کاملا متفاوته و بیشتر از هر چیزی برای بهبود حالت تلاش و همت خودت لازمه .کاش میشد یه مدت  به ذهنت استراحت بدی و کمتر ذهنت رو درگیر کنی .گلم خوندن قرآن که خودتم گفتی میتونه انرژی مثبت بهت بده و حال که شما کم حوصله شدی از سوره های کوچیک شروع کن .و  در کنارش به خودتم برس تا برات جا بیفته که تو مهم و  با ارزشی و نباید خودت رو نادیده بگیری و باید به خودت بها بدی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چرا مال مارو جواب نمیدی😟😟😟

جواب دادم دیگه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
وسواس شما کاملا متفاوته و بیشتر از هر چیزی برای بهبود حالت تلاش و همت خودت لازمه .کاش میشد یه مدت&nb ...

یعنی چجور وسواسم متفاوت هست ؟ 

نمیشه بعضی اوقات اولا میتونستم فکر کنم اصلا این موضوع پیش نیومده خیلی آروووم میشدم ولی الان نمیشه 

اره دوباره شروع میکنم قرآن خوندن و به خودم رسیدم 

اگر جدا بشم خانوادم محدودم میکنن میخوام ادامه تحصیل بدم و کلاس برم ؟

عتیقه ای مگه نه؟

خودت رو میگی یعنی تا حالا از نگاه کردن به آینه متوجه نشدی چقدر عتیقه اییی 

میخام بدونم چجوری ویکی زندگیش براش مهم میشه از فکر بقیه میاد بیرون🙏🙏🙏

بعد از بارداریتون شما و بچه الویت اول زندگیش میشین