2777
2789
عنوان

خانوما بیاید😱

176 بازدید | 12 پست

خاهرم ۱۴ سالشه دوبینی داره قبلا درموردش حرف زدم بعدش این چیزای جزئیو دوتا میبینه مثلا مثل نوشته های روی تلوزیون یا گوشی وقتی خیلی یچیزیو نزدیک میبینه دوبینی نداره ولی وقتی از دور نوشته هارو میبینه دوبینی داره بعدش چیزای جزیئم دوتا میبینه دکتر بردیم گفته برای گوشیه چون این شب تا صب تو گوشی نگا میکنه همش همش بعدش این بعضی موقعا سردرد میگیره بعدش این میگه تومور مغزی دارم😑همش توهم ی مریضیو داره ماهم وسواس میکنه بنظرتون سردردش برای چششه چون تارم میبینه یا بعد از محرم ببریمش دوباره دکتر چشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اگه لازم باشه خودش ارجاع میده به متخصص دیگه ای

باشه مرسی عزیزم ایشالا که هیچی نیست این یبار توهم ام اس گرفته بود یبار سرطان سینه اخه تو سن ۱۴ سال به این چیزا ادم فک میکنه

الان بت میگم چشه 

همه ی اینا از گوشیه تاکید می‌کنم از گوشیهههههه

من دستام پاهام همه جام درد میکرد بخاطر گوشی و شب بیداری بود 

اگه ادامه بده خاهرت دور از جونش ام اس میگیره 

تومور اصلا اینجوری نیس الکی جو میده منم هی دردامو به هر مریضی نسبت میدادم درحالی که همش از گوشی بود 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
الان بت میگم چشه  همه ی اینا از گوشیه تاکید می‌کنم از گوشیهههههه من دستام پاهام همه جام درد م ...

چرا عزیزمم مگه گوشی از ام آسه؟

اره دقیقااا همش بهش میگم تو گوشی نگا نکن نگا میکنه که نگا میکنه دیگ خسته شدیم

از سردرد هام ک دیگه نگم و چشم درد، تاری دید و... 

همش از گوشیه اگه گوشیو تا یک ماه گزاشت کنار و بازم اینجوری بود ببینش دکتر 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
چرا عزیزمم مگه گوشی از ام آسه؟ اره دقیقااا همش بهش میگم تو گوشی نگا نکن نگا میکنه که نگا میکنه دیگ ...

ام اس از چی میاد؟ 

از شب بیداری 

از امواج گوشی 

و استرس 

و ژن 

بگو بهش خطر نامه بترسونش واقعا خطرناکه