2777
2789
خیلی بزرگتر از منه...یه نقشه دیگه بگو که حالشو بگیرم

خیلی رک بهش بگو تو کارای من دخالت نکن اگر دیدی بازم کرد ازش آتو بگیر تهدیدش کن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آدم دهن لق و خبرچین و فضول دقیقا باید همینطوری رفتار کنی وگرنه زندگیتو به فنا میدن 

هر کاری کنم خواهرم به همکاراش میگه مادرم به خواهرش بابام هم به خواهرش داداشم به رئییش ...خونه نیست دیوونه خونه اس

هر کاری کنم خواهرم به همکاراش میگه مادرم به خواهرش بابام هم به خواهرش داداشم به رئییش ...خونه نیست د ...

مناسفانه الان همه اینطوری شدن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلی رک بهش بگو تو کارای من دخالت نکن اگر دیدی بازم کرد ازش آتو بگیر تهدیدش کن

رک بهشون گفتم ولی اثر نداره مامانم میگه از دهنم در رفت ...آجیم میگه مگه چی گفتم برات مشورت گرفتم اگه دعواشم کنم میگه چرا قلدر بازی در میاری...آتو دارم ازش ...باید ببینم با کدوم تهدیدش کنم  

ازون جایی که شما اختیار دهن خودتو داری نه اون وقتی پیششی سکوت کن تامام

سکوت می کنم چیزای روزمره اتفاقات زندگی رو میگن ...مثلا یه وسیله برای خونه بخریم میبره نشون همکارا میده بعد همشون میگن باید برامون بخری...یا در مورد کلاسی که میرم یا غذایی که درست میکنیم کلا همه چی رو میگن

من میرم بیرون از خونه نمیگم کجا میرم 

نه دیگه در این حد 

بگو حتما کجا میری 

عزیزم مراقب خودت خیلی باش 

دختری که نتونه درد دل کنه و آدم امینی نداشته باشه ممکنه اشتباه کنه 

پس چند برابر مراقب خودت باش

خواهرم بیشتر...مادر ...پدر...برادر

ببین من خانوادم یه اخلاق بدی دارن خیلی اهل پز دادن هستن و یادم برای من زحمت نکشیدن یه بار به مامانم خیلی جدی گفتم اگه یبار دیگه راجب زندگی من جایی چیزی بگی کلا منکر میشم بعدشم میگم کی گفته؟ هرکی گفته دروغ گفته

نه دیگه در این حد  بگو حتما کجا میری  عزیزم مراقب خودت خیلی باش  دختری که نتونه در ...

یه بار گفتم رفتم مدارس غیرانتفاعی دنبال کار هر کی اومد خونمون گفت چند تا مدرسه رفته دنبال کار 

2790
2778
2791
2779
2792