2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من عربی خیلی خوب بوده تا الان هیچ ترفندی هم پیاده نکردم فقط میخوندم تماممم کلمات و فورمولا رو بعد مثل کلاس اولیا میدادم مامانم از م بپرسه

با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)
شما هیچ کدوم نظری و ایده ایی ندارید؟

ببین من عربی همیشه ۸۰و صد میزنم نقطه قوتمه اول لغاتو حفظ میکنم خودم درسو معنی میکنم اشکال داشتم میرم چک میکنم آخر سر واسه قواعد معلم خوبه فلاح ببین توی تل بزنی رایگان میارع 

بعد تمرین های کتاب خودت حل کن اشکالات رو جواب گام به گام 

سوالی داشتی بپرس

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

[QUOTE=301818991]پایه ات ضعیفه ؟ سعی کن تست زیاد کار کنی [/QUOT ن والا  نمیدونم چرا اینجوریع

پایه چندمی؟

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

میرم یازده

اگه ضعف پایه نداری 

درس ب درس برو جلو اول واژگان بعد قواعد حتما پیش نیاز هارو بخون و تست زیاد کار کن ک تیپ تستا بیاد دستت

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره