2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای منم مثل شما الان چهار روزه یا پن روز  دیگه خسته شدم درد دارم امونم رو بریده من سوزش ادرار ...

چه علائمی داشتین روز اول سردرد شدید با بدن درد داشتم و روز دوم اسهال شدید با دل‌درد روز سوم و چهارم دل درد و یوبسم

چه علائمی داشتین روز اول سردرد شدید با بدن درد داشتم و روز دوم اسهال شدید با دل‌درد روز سوم و چهارم ...

روز اول معده درد و بدن درد روز دوم بدن درد خوب شد ولی روده وشکمم هنوزم درد میکنه دو روز هم هست سوزش ادرار گرفتم😭

روز اول معده درد و بدن درد روز دوم بدن درد خوب شد ولی روده وشکمم هنوزم درد میکنه دو روز هم هست سوزش ...

نه من روز دوم اسهال شدید بودم شاید ۲۴ بار دستشویی رفتم اما امروز یوبسم خیلی حس بدی داره

بی حسی بدن درد دلمیچه اسهال شدید بود الان خوب شده یه ۵روز پیش خوب شده حدود یک هفته اینجوری بود

شهورتون استرس نداشت،یاچیزی نخورده من به این دو تا مشکوکم،بعد شوهرتون دکتر رفت،نگفت تو یبوست احساس می کنه یه چیزی تو دل هست و دلش می خواد ازش راحت شه و استفراغ کنه

شهورتون استرس نداشت،یاچیزی نخورده من به این دو تا مشکوکم،بعد شوهرتون دکتر رفت،نگفت تو یبوست احساس می ...

ن هیچی نخورده بوداسترسم نه  اون هنیشه یبوسته چون این بیماری رو داره هموروئید داره اسهال شده بود وقت اسهال بود هیچی نمیخورد دکتر بهش دارو داد فقد میگف زیاد ترش میکنم معدم میسوزه ولی ازحالت تهوع چیزی نکف