ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آی کیو نسل جدید سطح پایین تر و بهتری نسبت به قبلیا دارن که وحشتناک سخت بودن
سوالای آزمونایی مثل قلم چی و ماز هم بزن
زیست ماز بهتر از قلم چیه
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
آره سطحش خوب بود واقعا آدم و مسلط تر میکنه پاسخنامش خیلی قویه ولی من سختیه آنچنانی حس نکردم دنبال یه ...
بنظرم ماز هم خوبه هم استاندارد
چرا دنبال سوالای خیلی سخت و فضایی هستی؟
هرچقدرم سوال سخت بدن نکته خارج از کتاب نیست که
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
بنظرم ماز هم خوبه هم استاندارد چرا دنبال سوالای خیلی سخت و فضایی هستی؟ هرچقدرم سوال سخت بدن نکته خ ...
من فعلا به کنکورم خیلی مونده فقط مشکل اینه چون تو تستایی که نکته ریز میدن اصلا دقت نمیکنم ذهنم عادت کرده به تستای ساده و معمولی ، امتحانه سخت و ۶۵ درصد اینا میزنم ولی میخوام بالاتر باشه چون بی دقتی میکنم توجه به نکته نمیکنم
من فعلا به کنکورم خیلی مونده فقط مشکل اینه چون تو تستایی که نکته ریز میدن اصلا دقت نمیکنم ذهنم ...
ماز سوالای زیستش معروفه
سوالای پینوکیو چند درصد میزنی؟