2777
2789
عنوان

کنکوریا توروخدا به دادم برسید

155 بازدید | 23 پست

فرض کنید یه امتحان خیلی سخت و مفهومی از زیست دارید

چه کتابایی تست میزنید جهت تسلط کافی😬

خیلی سبز و میکرو و آی کیو زدم ، آی کیو برام اونطور که میگن سخت و عجیب نبود کامل اوکی بودم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود کتابو شرحه شرحه میکردم تجربه بهم ثابت کرده فقط خود کتاب حتی بوده آدمی که برا کنکور خود کتابو ۱ ...

خود کتاب و ریز به ریز خوندم چندین و چندین بار سه منبع هم تست زدم ولی درحد ۶۰_۷۰ درصد میتونم آزمونارو بزنم

آی کیو نسل جدید سطح پایین تر و بهتری نسبت به قبلیا دارن که وحشتناک سخت بودن

سوالای آزمونایی مثل قلم چی و ماز هم بزن

زیست ماز بهتر از قلم چیه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
آی کیو نسل جدید سطح پایین تر و بهتری نسبت به قبلیا دارن که وحشتناک سخت بودن سوالای آزمونایی م ...

آره سطحش خوب بود واقعا آدم و مسلط تر میکنه پاسخنامش خیلی قویه ولی من سختیه آنچنانی حس نکردم دنبال یه سری سوالاتم که واقعا نکته شون ریز باشه 🥲 

یعنی آزمونا اینطور میتونن باشن؟

خود کتاب و ریز به ریز خوندم چندین و چندین بار سه منبع هم تست زدم ولی درحد ۶۰_۷۰ درصد میتونم آزمونارو ...

تستای کنکور سالای قبل رو بزن پس

و آزمونا مثل قلم چی و گزینه ۲

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

تستای کنکور سالای قبل رو بزن پس و آزمونا مثل قلم چی و گزینه ۲

آهان ممنونم باشه

پس زدن تست آزمونا بهتر از زدن تستای یه منبع دیگه اس ؟

آره سطحش خوب بود واقعا آدم و مسلط تر میکنه پاسخنامش خیلی قویه ولی من سختیه آنچنانی حس نکردم دنبال یه ...

بنظرم ماز هم خوبه هم استاندارد

چرا دنبال سوالای خیلی سخت و فضایی هستی؟

هرچقدرم سوال سخت بدن نکته خارج از کتاب نیست که

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
بنظرم ماز هم خوبه هم استاندارد چرا دنبال سوالای خیلی سخت و فضایی هستی؟ هرچقدرم سوال سخت بدن نکته خ ...

من فعلا به کنکورم خیلی مونده فقط مشکل اینه چون تو تستایی که نکته ریز میدن اصلا دقت نمیکنم  ذهنم عادت کرده به تستای ساده و معمولی ، امتحانه سخت و ۶۵ درصد اینا میزنم ولی میخوام بالاتر باشه چون بی دقتی میکنم توجه به نکته نمیکنم

من فعلا به کنکورم خیلی مونده فقط مشکل اینه چون تو تستایی که نکته ریز میدن اصلا دقت نمیکنم  ذهنم ...

ماز سوالای زیستش معروفه

سوالای پینوکیو چند درصد میزنی؟

کتاب موج آزمون نشر الگو هم خوبه  من تست میزدم ازش  سطحش از میکرو و خیلی سبز خیلی بالاتره

عه خوبه نگاه میکنم پس 

من غیر از اون دوتا آیکیو رو هم زدم آخه 

ماز سوالای زیستش معروفه سوالای پینوکیو چند درصد میزنی؟

پینوکیو رو نزدم هنوز دهمم اون فکر کنم تک پایه نداره🥲