2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خییلی زیاااااد...

میشه بگی چه کارایی کردی که نتیجه گرفتی؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
میشه بگی چه کارایی کردی که نتیجه گرفتی؟ 

دعای فراوان..نوشتم ودیگه بهش فکر نکردم..یعنی بیخیال شدم..وباور..باور..باور..وتجسم انگار اون نعمت رو داری واز ته دل ذوب کردم وبا خوسحالی از داشتننش شکر گفتم..از سه روز تا هفت روز تصور کن وبا جزئیات بنویس وخداروشکر کن ودیگه باید خسته بشی وبزلری کنار..بیخیال نسبت ب اون موضوع..دائم در حال شکر گذاری وتوکل ب خدا..

دعای فراوان..نوشتم ودیگه بهش فکر نکردم..یعنی بیخیال شدم..وباور..باور..باور..وتجسم انگار اون نعمت رو ...

ممنون عزیزم🌹

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من خودم خیلی بهش اعتقاد دارم نتیجه هم گرفتم ولی نمیدونم چرا شک دارم بهش😐

شک تو همه چیز رو خراب میکنه..ودیوار میکسه بین تو وخواستت..باید ایمان وباور داشته باشی هم ب خودت وقدرت خودت هم بخدا که برای اون هییییچ کاری نداره

درسته ولی سخته

تو میتونی..فقط اراده کن..قدرت انسان خارقلادست..خیلی کارا لازمه...افرادی که دائم منفی باف هستن وغر میرنن یا بزار کنار یا همکلام نشو..با افراد موفق همنشین شو..ادما شبیه پنج نفر ادمهایی که زیاد باهاشون معاشرت داره میشه..